hangi işi tercih etmeliyim

Merve1992

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2013
1
0
6
Adana
arkadaşımın tavsiyesi üzerine network marketin işine başladım sağlıkçı olduğum için ürünleri rahatla satmaya başladım . 6aydır bu işin içerisindeyim . hastanede kazandığım paranın 2 katını kazanmaya başladım . işimi bırakıp bu işle devam etmek istiyorum ve kararsızım . sizlerin fikirlerinizi almak istiyorum

anladigim kari ile networking isini saglikcilik sayesinde genisletiyorsun. satisi cevrene yapiyorsun. bu kanali guzel oturttun mu? sen oradan ayrildiktan sonra satislarin sekteye ugrar mi? bu networking kanali sana aylik net bir gelir saglayacak mi? her ay prim uzerinden kazanacak olmak mantikli degil sabit bir maas gibi gelirin olacak mi? bir de basit dusunuyor diyebilirsin ama sgk`an odenmeye devam edecek mi? saglikciliktan su anda sadece maasin gelebiliyor olabilir ama oradan ciktiginda kendi saglik guvencen ve emekli maasi ihtimalin olmayacak. emekli maasini sakin kucumseme ben vakti zamininda onu kucumseyipte simdi ona cok muhtac olan insan biliyorum.

Merhaba..hangi network firmasında oldugunu göremedim..ama şirketlerin kazanç planları çok önemlidir..Bir Türk firması olarak 7 ay önce Gıda Takviyeleriyle yola çıktık kazanç sistemi koşulsuz şartsız 7 hatta kadar %5 veriyor kol yok denge yok sart yok lütfen inceleyip öyle karar veriniz..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…