hangi illeri tavsiye edersiniz,yardım lütfen

size denizsiz ama mersine 2,5 saat +zorunlu hizmet bölgesi olan ve her yere rahat ulaşabileceğiniz aksarayı tavsiye ederim.

çok içini karartmak gibi olmasın ama artık batıda da ing. öğretmenleri kadroları dolmaya başladı zorunlu hizmetinde olduğu için 21i işaretlersen direk doğuya yolluyorlar köylere bile veriyolar artık çok ingilizceci ark. var ordan biliyorum,onun için sen ist. düşün önce,hakkında hayırlısı olsun bu işlerde kısmet hiç ummadığın yere gidebiliyorsun ben muşa geldim mesala

mersin bebeeem mersin ama anamur var orası zorunlu sayılıomus orayıda seceblirsin

Zonguldak da güzel bir seçim olabilir.Kiralar düşük, deniz ve ormanla içiçe, üniversite açılmasından sonra daha da bir gelişti.ınsanları anlayışlı, trafik sorunu yok, sadece bitmek bitmeyen yokuşları var :) Ben de ingilizceden gireceğim, ıstanbul ve mümkünse evin arkasındaki okul ilk tercihim ama alım olur mu ben o alımın içine girer miyim o muallak :) Bekar olsam Mersin, Zonguldak hatta 21. tercih bile yeni yerler, yeni insanlar ve eğitmenlik aşkıyla koşacağım yerler olurdu, ama şimdi eşimi de yanımda taşımak, ona taşıdığım yerde iş bulmak, yeni kurulu evi taşımak, kedimi taşımak :))) Off hayat büyüdükçe daha mı zorlaşıyor ne? :)

Teşekkürler kızlar,ben zorunlu hizmet işini unutmuşum evlenmeden birde onu mu yapacağım ya eş durumu diye atlatsam olur mu?şuan özel dersanede çalışıyorum daha sonra istanbulda bi ilköğretimde çalışmak ve yüksek lisans yapma gibi bir hayalim var sonrası Allah kerim

http://www.kadinlarkulubu.com/ogret...ede-ogretmenim-kendimi-dadi-hissediyorum.html

hazır gelmişken şu konuya da bakar mısınız? :)söyleyecek birşeyiniz vardır eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…