mersin tam aradıgın gibi deniz orman ev kiralarıda 300 fln hemde sitede deniz kenarında
bence mersine gidince istanbula dönmek istemezsin mersini görmeyenler küçük bir sehir sanıyo her gelen arkadasım dönmek istemiodu biz böyle beklemiyorduk fln diye hele de memurluk için ideal bir sehir bence
canım daha işin içine girmeyince bilemiyorsun tabi,branşını bilmiyorum ama devlet hangi illeri açarsa oraları tercih edersin,yani istediğin il diye bir şey yok ki.Mümkünse D ve E bölgeleri olsun ki rotasyona maruz kalma.Tabi iyi de puan alman gerek.Bir mersinli olarak orası tam aradığın gibi ama il merkezine gelmen imkansız,çünkü açık göstermeyecektir.Gerçi ne kadar iyi puan alırsan al,başta dediğim gibi nerelerin açık gösterileceğine bağlı.Örnek vereyim,benim girdiğim sene branş gereği bana sadece mardin,van,batman,bitlis,bigöl,ağrı ve buraların ilçelerini açmıştı,yani puanım işe yaramadı.Dilerim gönlüne göre olur
"Ben Mersin'i şiddetle tavsiye ederim; Çamlıyayla, Gülnar, Mut doğu görevi sayılıyor bildiğim kadarıyla.
Ulaşım çok rahat, tek dolmuşla/otobüsle merkezden istediğiniz yere gidebilirsiniz.Bekleme derdi de yok.Yeme-içme gayet ucuz dışarıdan gelenler çok memnun.Mersin'in kışı pek olmadığı için yakıt sorunu yok, yazı felakettir çekilmez ama zaten yazın orda olmayacağınız için problem değil. Gezilecek çok yer var, gece yarısı gönül rahatlığıyla çıkabilirsiniz, ev kiraları ucuz; her cebe uygun ev bulabilirsiniz.Deniz kenarında 400-500 tl, merkezde 350-400 civarı daha yukarlarda 200-250 tl civarındadır."
diye bir yazı buldum mersini destekleyenler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?