• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ildesiniz kar yağmaya başladı mı kahveleri hazırlayalım..:)

Halkahali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2013
577
17
98
34
Ben istabul göktürkte oturuyorum ve minik minik kar yağmaya başladı harika.siz nerde oturuyor musunuz kar yağmaya başladı mı???

elazıgın bir ilcesındeyım ve kar yağmaya başladı ve cok sogukkkk:)nalkonda sebze meyve vardı buz tutmadan aklıma geldıde aldım yani:)

o kadar kar yağmış insan bir resim çeker ve buraya koyar , ben pek sevmem .çocukluğum kar içinde geçtiği için ama sevenler için iyi olurdu kar manzaraları hani

Evet donarlar tencerelerle birlikte , bende dondurucuya atarım artıkın :) cıddı manada soğuk var ...Allahtan ev sıcak ..evsizlere yardım etsın allahım ..ben burda bır fıncan kahvenın derdındeyım ,belkıde bırılerı dısarda donmamak ıcın dua edıyor ...:(

2 gün önnce ankaradan paylaşım yapayım...
sakaryadan ımkanım yok suan buyrun kızlar $1.jpg$2.jpg$3.jpg$4.jpg$5.jpg$6.jpg$7.jpg$8.jpg$9.jpg$10.jpg$11.jpg$12.jpg$13.jpg:54:

Evet donarlar tencerelerle birlikte , bende dondurucuya atarım artıkın :) cıddı manada soğuk var ...Allahtan ev sıcak ..evsizlere yardım etsın allahım ..ben burda bır fıncan kahvenın derdındeyım ,belkıde bırılerı dısarda donmamak ıcın dua edıyor ...:(

Çok doğru söylüyorsun..Allah dışardakilere yardım etsin.ama bizlerde kahve aigara keyfini seviyoruz.balkonda donar mı gerçekten o kadar mı soğuk

bibican harika yok mu daha paylaşan nerde daha fazla kaarrrrrrrrrrr

İstanbuldayım . Yağıyor şuan . Yarın daha çok yağacakmış . Ben de kar için Erzuruma gidecektim uçuş iptal oldu :25::25:

Back