- 16 Nisan 2020
- 458
- 449
- 23
- 38
- Konu Sahibi Beriberiberil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Secenekler sadece buysa ben fincan alirdim. Çiçek bakimini yapamazsa ölür. Ama Çiçek bakmayi bilen biriyse cicek de cok güzel türü ne? :)Yakın zamanda dogum yapacagım doktorum ıcın hediye almak istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var
Sansevieria çiçeğin adi. Nakışlı kapı süsü ya da çikolata da düşündüm ama belki muayenehanede kullanır diye bu ikisi aklıma yattı. Kapı susu çok getiren vardı kendisine muhtemelen kenarda Bı yerde duracaktır. Siz ne onerırsınız degerlendıreyımSecenekler sadece buysa ben fincan alirdim. Çiçek bakimini yapamazsa ölür. Ama Çiçek bakmayi bilen biriyse cicek de cok güzel türü ne? :)
Sansevieria canım çiçeğin adiO çiçeğin adı ne![]()
Çok beğendimSansevieria canım çiçeğin adi![]()
Fincan çok hoş geldi gözüme. Standart herkeste olan marka modellerden olacak sandim gorene kadar. Ama bu seramik el yapimi sanirim. O sebeple cok sevimli buldum.Sansevieria çiçeğin adi. Nakışlı kapı süsü ya da çikolata da düşündüm ama belki muayenehanede kullanır diye bu ikisi aklıma yattı. Kapı susu çok getiren vardı kendisine muhtemelen kenarda Bı yerde duracaktır. Siz ne onerırsınız degerlendıreyım![]()
Aaa o ucundaki renk yspay mıymışSansevieria canım çiçeğin adi![]()
Ozel yapım el yapımı yanı. Farklı modelleri de vardı bunu sevdımFincan çok hoş geldi gözüme. Standart herkeste olan marka modellerden olacak sandim gorene kadar. Ama bu seramik el yapimi sanirim. O sebeple cok sevimli buldum.
Evet canım ama kece gjbı boya yanı dogal gorunum veriyor oyle de kalıyor uzerınde bozulmadan su istemiyor cıcek kurak yer sevıyor bakımı kolay diye secmıstımAaa o ucundaki renk yspay mıymış
Benim çok hoşuma gitti. Doktoruna fincan alırsan çiçeği bana yollayabilirsinEvet canım ama kece gjbı boya yanı dogal gorunum veriyor oyle de kalıyor uzerınde bozulmadan su istemiyor cıcek kurak yer sevıyor bakımı kolay diye secmıstım