• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri hangi head&shoulders çeşidi??

ispanaklikoyyimirtasi

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2008
557
1
96
Diğer
selamlarrrrr
saçımı geçen birkaç yıl boyunca head&shoulders'in mentollüsüyle yıkamıştım, saçım düz ve ince telli, ama bu şampuan sayesinde daha geç yağlanıyordu, uzun süre kullanınca da kepek yaptı, ben de 1 aydır dove kullanıyorum, bir avuç saçım vardı zaten, çok döktü dove, memnun kalmadım. tekrar head&shoulders alacağım, hangi çeşidini önerirsiniz?? :3:

selam aleyküm öncelikle

bende kaşıntı ve kepek sorununu çok uzun süre yaşadım. değişik şampuanlar kullandım. head and shoulders dahil. şimdi saçıma kil uyguluyorum. kaşıntı kepek azalıyor. ayrıca doktora git. ben gitmiştim:40: bana konazol yazdı. birkaç ay kullandım. kepeğe kaşıntıya çok iyi geldi. ama bu şampuanı sürekli kullanamam diye düşündüğüm için bıraktım. ilaç niteliğinde bi şampuan.
kremli şampuanlar daha çok kepek kaşıntı yapıyorlar. :32:

bende dovedan çok memnunum...senin saç tipinle alakalı sanırım..çok dökülüyorsa saçların kan testide yaptır kan değerlerin düşüksede saçın çok dökülür..haberin olsun..

Back