hangi halı sizce ?

dusduru

Guru
Pro Üye
24 Eylül 2011
3.616
8.611
358
İstanbul
bütün ev kahve krem,oturma odam biraz renkli olsun istiyorum,koltuk örtüleri krem koltuk kenarları koyu kahve deri.Alacağım halının rengine göre kırlent ve aksesuarlarla odayı renklendirmek istiyorum.Sizce hangi halı daha şık ?

canım iki çekyat var işte,kol koyma kısımları ve alt kasa koyu kahve deri,örtüleride düz krem renk.odada birde kahve rengi bi tv.dolabı var onun haricinde bişey yok,resimlik bişey yok yani :) dediğim gibi kırlent ve tablo,aksesuar v.s. biraz hareketlendirmek istiyorum odayı.
bende ikinciyi beğendim en çok :) ama farklı fikirlerede açığım.

bütün ev kahve krem,oturma odam biraz renkli olsun istiyorum,koltuk örtüleri krem koltuk kenarları koyu kahve deri.Alacağım halının rengine göre kırlent ve aksesuarlarla odayı renklendirmek istiyorum.Sizce hangi halı daha şık ?

1 ve 2 olmaz bence şimdi arkadaşlar 2 demiş ama zaten kollar koyu kahve dıyorsunuz kahveyle kırmızı olur mu hiç ??

koyu kahveyle en iyi kombinasyonlar

kahve-turuncu
kahve-turkuaz
kahve-fıstık yeşili olabilir örnek bunlar gibi

$halı3.webp$halı4.webp$halı.webp$halı2.webp

benım ıkıcı demekte kastım renk degıldı model olarak ıkıyı sevcmıstım renk olarak kahvenın tum tonlarını barındıran acıktan koyuyuya gıden ama bu modelde olan halı seklınde solemıstım

canım aynen benim oturma odamı tarif etmişsin gibi hissettim aynen benimde iki çekyat kahverengi..kolları siyah ahşap.. halım krem rengi üzerinde turkuaz rengi ve kahvenin tonunda çiçekler var..gayet açık ve ferah duruyo..bencede o koyduğun resimlerdeki halılar pek uymaz gibi..birinci resim hiç uymaz..çünkü esra'nında dediğine katılıyorum kahveye en uygun turuncu turkuaz ve yeşil tonları yakışıyor..eğer halını turkuaz kahve veya turuncu kahve falan alırsan kırlentler çok yakışır..

3. halı bence yastıkları da turunculu alırsın diğer ikisi çok alakasız kahveyle uymaz bence..

öylemi diyosunuz arkadaşlar,ama baya koyu kahve siyah gibi nerdeyse,örtülerde krem olduğu için kırlentle aksesuarla uyar diye düşünmüştüm :26:

günlerdir halı bakmaktan heryeri halı görüyorum artık:27: tv.deki yazıları merinos dinarsu falan diye okuyor oldum :9:

o zaman kahve-turkuaz,kahve-turuncu uyar diyorsunuz,kahve-lila falanda olur aslında,halı seçmek gerçekten çok zor işmiş,hem kaliteli olsun,hem çok açık olmasın (çocuktan dolayı) hem deseni güzel olsun,hem rengi uysun :52:

yukarıdaki turunculu ve turkuazlı iki halıyı çok beğenmiştim ama ikiside kaşmirin ve kaşmir halı almak istemiyorum,çok şikayet okudum çünkü :50:

koltuktaki kahvenin çok koyu olduğunu belirterek aşağıdaki halıyı sorayım birde,kırmızı ve gri kırlentlerle uyumlu olurmu :17:

Uploaded with ImageShack.us

öylemi diyosunuz arkadaşlar,ama baya koyu kahve siyah gibi nerdeyse,örtülerde krem olduğu için kırlentle aksesuarla uyar diye düşünmüştüm :26:

günlerdir halı bakmaktan heryeri halı görüyorum artık:27: tv.deki yazıları merinos dinarsu falan diye okuyor oldum :9:

o zaman kahve-turkuaz,kahve-turuncu uyar diyorsunuz,kahve-lila falanda olur aslında,halı seçmek gerçekten çok zor işmiş,hem kaliteli olsun,hem çok açık olmasın (çocuktan dolayı) hem deseni güzel olsun,hem rengi uysun :52:

yukarıdaki turunculu ve turkuazlı iki halıyı çok beğenmiştim ama ikiside kaşmirin ve kaşmir halı almak istemiyorum,çok şikayet okudum çünkü :50:

koltuktaki kahvenin çok koyu olduğunu belirterek aşağıdaki halıyı sorayım birde,kırmızı ve gri kırlentlerle uyumlu olurmu :17:

Halı tek başına aşırı göz yoruyor daha sade ama koltuğunuz rengini barındıran şeyler seçseniz daha iyi olur. Bu arada enüstte seçtiğin 3.halının morlu olanı bende var.Halı çok şık ama aşırı derecede kullanışsız.Çabuk leke tutuyor.Sadece özel günlerde seriyorum.Yanlışlıkla 3 gün yerde kalsa leş gibi oluyor. Mağazada beğendim internetten çok çok ucuza aldım aklında olsun:40:

canım ya iştahını kırmayım ama ben hiç beğenmedim bu halıyı bir kaç renk bi araya gelmiş ve uymamış..birde halının deseni gözü karmaşıklaştırıyor.. daha sade ve kir götüren çok halı var canım yaa.. bak arkadaşın paylaştığı halılar çok daha güzell..krem kahve turuncu üçlüsü çok uyacak senin evine..sen bunu bi düşün..bak birçok kişi bunda akıl birliği etmiş.. bu fikre değer ver canım pişman olmazsın..nede olsa tecrübeli kişilerden alınan fikirler yani..

Uploaded with ImageShack.us[/QUOTE]

biz evde dinar su hayal kullanıyoruz klasik tbi hayal. oturma odamız da kafkas halı ama her yerde bulabileceğini düşünmüyorum birde model seçeneği çk az ama süper ynı halı fırçasıyla fırçalayınca bile yıklanmış gibi duruyor yumuşacık bir halı. ben kırmızı ve grinin dha çk beyazla uyum sağlayabileceği düşüncesindeyim yani kırlentlerle uyum sağlamaya çalışsanız bile halıda gri olduğu için koltuklarınızın krem yerleriyle çelişicektir göze hoş görnmez düşüncesindeyim siz renk seçimini yaparken kremle uyum sağlayabilecek pastel renklere yönelin bence evet kaşmir halı beş para etmez bende çk duydum. bir kaç model buldum sizn için hepsi dinar ve merinos tbi dha detaylı bakamadım ama bunlar mobilyanıza dha uyum sağlayacaktır düşüncesindeyim.

$merinos2.webp$halı1.webp$halı3.webp$halı4.webp$halı5.webp$merinos.webp

Son düzenleme:

biz evde dinar su hayal kullanıyoruz klasik tbi hayal. oturma odamız da kafkas halı ama her yerde bulabileceğini düşünmüyorum birde model seçeneği çk az ama süper ynı halı fırçasıyla fırçalayınca bile yıklanmış gibi duruyor yumuşacık bir halı. ben kırmızı ve grinin dha çk beyazla uyum sağlayabileceği düşüncesindeyim yani kırlentlerle uyum sağlamaya çalışsanız bile halıda gri olduğu için koltuklarınızın krem yerleriyle çelişicektir göze hoş görnmez düşüncesindeyim siz renk seçimini yaparken kremle uyum sağlayabilecek pastel renklere yönelin bence evet kaşmir halı beş para etmez bende çk duydum. bir kaç model buldum sizn için hepsi dinar ve merinos tbi dha detaylı bakamadım ama bunlar mobilyanıza dha uyum sağlayacaktır düşüncesindeyim.

Eki Görüntüle 365219 Eki Görüntüle 365220 Eki Görüntüle 365221 Eki Görüntüle 365222 Eki Görüntüle 365223 Eki Görüntüle 365224 [/QUOTE]

sondan bir önceki halıya bayıldım kahve krem daire desenli olan çok şık ve senin odana tam uyar bence..

Eki Görüntüle 365219 Eki Görüntüle 365220 Eki Görüntüle 365221 Eki Görüntüle 365222 Eki Görüntüle 365223 Eki Görüntüle 365224

çok teşekkür ederim canım eklemişsin bi sürü,o kadar çok baktımki artık görmediğim halı kalmadı gibi:9:

önerilerinize uyacağım arkadaşlar hepinize teşekkür ederim,artık birine karar verip ona göre bi kombinasyon yapıcam,tamamladıktan sonra odanın resminide eklerim:34:

bence koltuk kenarları kahverengi diye halıda illa kahve tonu olması gerekmiyor,yani halı ile koltuk illa birebir aynı renklerde olacak diye bişey yok,bazen farklı renklerde uyum içinde olabilir.

odanın geneli düşünüldüğünde,burda gördüğüm bütün halılar uygun olabilir.kırlent,tablo,aksesuarlarla uyum sağlanabilir bence.

Back
X