Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öylemi diyosunuz arkadaşlar,ama baya koyu kahve siyah gibi nerdeyse,örtülerde krem olduğu için kırlentle aksesuarla uyar diye düşünmüştüm :26:
günlerdir halı bakmaktan heryeri halı görüyorum artıktv.deki yazıları merinos dinarsu falan diye okuyor oldum
o zaman kahve-turkuaz,kahve-turuncu uyar diyorsunuz,kahve-lila falanda olur aslında,halı seçmek gerçekten çok zor işmiş,hem kaliteli olsun,hem çok açık olmasın (çocuktan dolayı) hem deseni güzel olsun,hem rengi uysun
yukarıdaki turunculu ve turkuazlı iki halıyı çok beğenmiştim ama ikiside kaşmirin ve kaşmir halı almak istemiyorum,çok şikayet okudum çünkü
koltuktaki kahvenin çok koyu olduğunu belirterek aşağıdaki halıyı sorayım birde,kırmızı ve gri kırlentlerle uyumlu olurmu
Uploaded with ImageShack.us
öylemi diyosunuz arkadaşlar,ama baya koyu kahve siyah gibi nerdeyse,örtülerde krem olduğu için kırlentle aksesuarla uyar diye düşünmüştüm :26:
günlerdir halı bakmaktan heryeri halı görüyorum artıktv.deki yazıları merinos dinarsu falan diye okuyor oldum
o zaman kahve-turkuaz,kahve-turuncu uyar diyorsunuz,kahve-lila falanda olur aslında,halı seçmek gerçekten çok zor işmiş,hem kaliteli olsun,hem çok açık olmasın (çocuktan dolayı) hem deseni güzel olsun,hem rengi uysun
yukarıdaki turunculu ve turkuazlı iki halıyı çok beğenmiştim ama ikiside kaşmirin ve kaşmir halı almak istemiyorum,çok şikayet okudum çünkü
koltuktaki kahvenin çok koyu olduğunu belirterek aşağıdaki halıyı sorayım birde,kırmızı ve gri kırlentlerle uyumlu olurmu
biz evde dinar su hayal kullanıyoruz klasik tbi hayal. oturma odamız da kafkas halı ama her yerde bulabileceğini düşünmüyorum birde model seçeneği çk az ama süper ynı halı fırçasıyla fırçalayınca bile yıklanmış gibi duruyor yumuşacık bir halı. ben kırmızı ve grinin dha çk beyazla uyum sağlayabileceği düşüncesindeyim yani kırlentlerle uyum sağlamaya çalışsanız bile halıda gri olduğu için koltuklarınızın krem yerleriyle çelişicektir göze hoş görnmez düşüncesindeyim siz renk seçimini yaparken kremle uyum sağlayabilecek pastel renklere yönelin bence evet kaşmir halı beş para etmez bende çk duydum. bir kaç model buldum sizn için hepsi dinar ve merinos tbi dha detaylı bakamadım ama bunlar mobilyanıza dha uyum sağlayacaktır düşüncesindeyim.
Eki Görüntüle 365219 Eki Görüntüle 365220 Eki Görüntüle 365221 Eki Görüntüle 365222 Eki Görüntüle 365223 Eki Görüntüle 365224
kaesinlikle esranın eklediği sondan bir önceki muteşem bi halı