Gelinlik Modelleri Hangi gelinlik bana daha yakışmış kızlar

kızlar ben 1. modeli seçtim yaa o aklımda ve içimde kalan model oldu..umarım Allah utandırmaz mutlulukla giyebilirim. Sağolun sizlere de fikirleriniz için

bence 2. gelinlik sizi daha zayıf göstermiş.. ama zayıflığı boşver bence, içine hangisi sindiyse onu al! pişman olma

evet 2. gelinlik çok güzel bence ve sana daha çok yakışmış diğerine nazaran,
allah tamammına erdirsin canım

evet 2. gelinlik çok güzel bence ve sana daha çok yakışmış diğerine nazaran,
allah tamammına erdirsin canım

bence 2. gelinlik sizi daha zayıf göstermiş.. ama zayıflığı boşver bence, içine hangisi sindiyse onu al! pişman olma

canım zaten kilolu bi insanım ne yaparsam yapiyim çok zayıf görünemiom madem böleyim içime ne siniyosa onu giyeyim dedim. tamamı hayal tülden bi gelinlik seçtim hayırlısı artık saçlarım yapılıp makyajım da olunca inanıorum ki güzel olucam ama diğer gelinlik de hoşuam gitmişti millet hep dio ya ilk giydiğim gelinliği aldım die bende öle olmadı işte naparsın çelişkiye düştüm ama karar vermek güzel :)

bence kabarık olan modeli alma seni biraz kilolu göstermiş diğer model daha zarif ve kibar göstermiş ben senin yerinde olsam 2.resimdeki gelinliği alırdım

2. gelinlik straplez olunca muhteşem durur sende.hem 2.si daha zarif göstermiş hem daha güzel modeli var. evlilik hayatında mutluluklar canım

1. gelinlik çok sade gelinlik eldiveni taksan gümüş üzerine çakma pırlanta kolye bilezik ve yüzükle kombine edersen zerafeti artar bence. tabi gelin tacı da çakma pırlanta olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…