• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Hangi gelinlik bana daha yakışmış kızlar

ben ikincisi olsun ve askılı kalsın diyorum, sadece askılar yakada birbirlerinden biraz daha uzak gitmeliler. bu şekilde sanki göğüs üstünde askıları birbirine yaklaştırmak için iğnelemişsiniz gibi duruyor, o şekilde durmazsa gayet de güzel olur. straples gelinlikleri şahsen çok sıkıcı buluyorum...

İkinci gelinlik bariz sizin vücut tipinize uygun ve çok yakışmış . Herkes straplez giymek zorunda değil ki heleki hafif balık etli bayanlarımıza kusura bakmasınlar ama straplez hiç yakışmıyor kollar bıngıl bıngıl, sırt etleri fışkıyor çoğunun.

Son düzenleme:
2. gelinlik daha iyi.zaten birinci gelinlik hem şişman göstermiş,hem de çok sade.gerçi çıkaracakmışsınız ama o önündeki kıbrıs haritası mı ya?:1:
2.güzel ama askıları çıkarsa o da çok sade olacak.bence ya askılarını çıkarttırmayın ya da daha özel bir model seçin.

ben ikincisi olsun ve askılı kalsın diyorum, sadece askılar yakada birbirlerinden biraz daha uzak gitmeliler. bu şekilde sanki göğüs üstünde askıları birbirine yaklaştırmak için iğnelemişsiniz gibi duruyor, o şekilde durmazsa gayet de güzel olur. straples gelinlikleri şahsen çok sıkıcı buluyorum...

ben de ilk öle düşündüm ama sanki böle boyun gerdan kısmımı çok kısa göstermiş gibi olmamış mı minenes senin fikrini önemsiyorum tabi ki burdaki bütün arkadaşlarımın fikirlerini de..

bence ikinci gelinlik canım...çünkü birinci gelinlik seni şişman ve kısa göstermiş ikinci gelinliğe göre.....

ve ikinci gelinlik böyle askılı kalsın bence....ama askısı biraz daha ince olursa daha iyi olur gibi....tabiki zevk senin tatlım...gönlüne göre olsun herşey

Ikiside cok yakismis, secim yapmak gerekirse bende 2 diyorum... Hayirli olsun Rabbim tamamina erdirsin :)

Kesınlıkle 2... çok zarif ve şık. askılar ayrı bir hava katmış hatta hiç askı olmasaydı bu kadar zarif durmazdı dıye düşünüyorum.. :)

şimdi de 2.cisi olursa straplez mi olsun öle kendi modelinde mi buna karar vermede sıra..çünkü sanırım 2.ci olucak kesin. diğeri gerçekten de kilolarımı ortaya çıkarmış. çok daha zayıf bayanlar giymeli..

hangi gelinlik daha yakışmış kızlar? birinci gelinliğin önündeki o işleme olmayacak. sadece serpilmiş taşlar olucak. diğer gelinliğin de üst tarafı straples olucak?

kızlar bi de paintte fotoları birleştirirken diğerini çok sıkıştırmışım kendiliğinden daha zayıf görünmüşüm :D fotonun aslı bu tekrardan bi bakabilir misiniz? bi de bu gelinlik sıradan duruyo mu sizce straples yapınca?

attachment.php
attachment.php

bence ilk gelinlik daha çok yakışmış..ilk gelinliğin üstüne göğüsten bele doğru inen ikinci resimdeki işlemeli detaylardan ekletirsen daha ince bel algısı yaratabilirsin..ikinci resimde basenlerin göze batıyor..

Son düzenleme:
bence ikinci gelinlik üstüne daha güzel oturmuş ve kibar göstermiş seni:16:

Back