Gelinlik Modelleri Hangi gelinlik bana daha yakışmış kızlar

miss_muhnds

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
161
54
98
hangi gelinlik daha yakışmış kızlar? birinci gelinliğin önündeki o işleme olmayacak. sadece serpilmiş taşlar olucak. diğer gelinliğin de üst tarafı straples olucak?

Eklentiler

• $xxxx.jpg
    33,3 KB · Görüntüleme: 194
ikiside hoş fakat birinci gelinlik daha kilolu göstermiş sizi
ikinci gelinlikte sanki bi on kilo vermiş gibi duruyorsunuz :44:

ben 75 kiloyum kızlar. ikiniciyi nişanlım çok beğendi ilkini de ben. dediğiniz gişbi ikinci daha az kilolu gösteriyor sanırım onu tercih etmemde fayda var

kızlar bi de paintte fotoları birleştirirken diğerini çok sıkıştırmışım kendiliğinden daha zayıf görünmüşüm fotonun aslı bu tekrardan bi bakabilir misiniz? bi de bu gelinlik sıradan duruyo mu sizce straples yapınca?

Eklentiler

• $3 - Kopya.jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 187
aslında ikisi de hoş ama sanki 1. gelinlik daha güzel duruyor. ben çok beğeniyorum o tarz gelinlikleri. evet, 2. gelinlik seni daha zayıf göstermiş. belki de ilk gelinlik straplez ve kabarık olduğu için kilolu göstermiş olabilir. bence straplez yerine ikinci gelinlikteki askılar daha çok yakışır sana. ilk gelinliğe 2. gelinlikteki askıların tül olanlarından ekletebilirsin. benimkisi sadece bir fikir tabi. karar sana kalmış. mutluluklar...

Ben yine de bu gelinliği çok beğendim...
İkincisi derim

bencede 2. gelinlik çok daha güzel ve yakışmış sanada. o tül askılarıda çok hoş olmuş straplez yaptırmasanda güzel yani.

1ci gelinlik cok yakısmıs canım.. Gelinlıklerdeki kilo farkı olmasının sebebı 1ci resimin assağıdan yukarı doğru çekilmis olması :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…