• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Hangi fondoten markasi ?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

cgrcgr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2013
99
1
28
Merhaba arkadaşlar
Ten rengim çok açık ve gözaltı morluklarım var bu yüzden hayalet gibi dolanıyorum makyajsız.mutlaka birşey uygulamam lazım. Gratis 'e gittim bana maybelline 'in fondotenini verdi en açık rengi yaklaşık 25tl vermiştim. Fondoten guzel mat bir cilt yapıyor ama beni daha beyaz gösterdi ve kullanmadan attım. Sonra beyu nun fondotenini aldım 2numara. Çok güzel fondoten 50tl almıştım denemek için.ama ben makyajsız duramıyorum ten rengim yuzunden bu yuzden fazla kullanıyorum fondoten ve herseferinde 50-50-50 vermekte yemiyor açıkçası.bana önereceğiniz bir marka yazar mısınız uygun fiyatlı ve nerden temin edebilirim hangi kozmetik mağazalarında var yardımcı olur musunuz ;(((

vala canım pek uygun fiyatlımı bilmiyorum ama maxfactoru dene bi istersen baya gusel bi fondöten tavsiye ederim .

Benimde ten rengim açık max factorun colour adapt fondotenini kullanıyorum ve çok memnunum. Yağlı hissi bırakmıyor ve çok etkili kapatıyor. Fiyatı biraz pahalı geçen gün aldım 63 tlydi

$max-factor-colour-adapt-fondoten-75-golden.webp

Bence 50-50-50 ver bir tane güzel memnun kalacağın fondöten al mesela Armani Maestro muhteşem....

max factor lastıng performance ccoookkk uzun zamandır vazgecemedıgım fondetenımdır bunun yanında lancome photojenıc kullandım oda guzeldı hos duru bır durusu vardı en son maybellıne fondeten aldım gratıste ındırımde 13 tl ıdı tek kelıme ıle mukemmel bu fıyata bu performans hıc beklemıyordum bu bıtsın kesınlıkle tekrar alacagım bı ürün ....

bugüne kadar kullandığım bütün fondötenler sivilcelerimi coşturdu.aslında kusurları kapatmada en doğal duran köpük fondötenler ama gözenekleri tamamen kapatıyor.sivilceye neden oluyor.fondoten kullandıktan 3 saat sonra cildinizde aşırı yağlanma-parlama oluyosa zaten o ürün size uygun diil demektir.çünkü cilt kusuyo demektir.zaten 1 ürünü en az 6 ay kullandığınız için fiyatından kaçınmayın derim ve MAC öneririm.

watsonslarda satılan Rimmel markasından match perfection fondötenleri denemeni öneririm sana :)
hem uygun fiyatlı hemde gerçekten kaliteli

Katılıyorum, Diorskin Nude ürünleri gerçekten çok kaliteli.

bence kryolan supracolor öneririm hem ağır hem hafif makyaj yapabilirsin ayrıca çokta ekonomik ben küçük boyunu kullanımyorum sanırım 35 likti yanlış hatırlamıyorsam 4 ay oldu ve %20 si falan bitti diyebilirim fiyatları uçuk gelmesin çünkü oldukça uzun süre gidiyor istediğin yoğunluğa göre süngerinin hafif ıslatıp sürebiliyorsun iki kere dokundurman tüm yüzüne yetecektir zaten :40:

Back
X