Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elenatal1 kullanıyorum multivitamin. En iyisi diye bir şey yok bence hepsi aynı işlevi görüyor :) sadece içeriği ekstraları farklı olabilir.Hanımlar 5 haftalık hamileyim bugun kontrolde doktor 400 mg folicus (ismini yanlis hatirliyor olabilirim) yazdi eczaci da 4 e bolup iceceksin dedi. Kullanimi pek aklima yatmadi. Siz nasil kullanıyorsunuz. Bide en iyi folik asit hangisi önerebileceğiniz marka var mı?
Bende saç dokulmesinden korkuyorum hala varsa sizin kullandığınız iyiymiş.Folıc plus kullanmıştım ben hala piyasada varmı bilmiyorum ama günde bir tane olacak şekilde memnundum bide tırnaklarım saçlarım gerçekten güçlenmişti
TeşekkürlerElenatal1 kullanıyorum multivitamin. En iyisi diye bir şey yok bence hepsi aynı işlevi görüyor :) sadece içeriği ekstraları farklı olabilir.
Çok az geldi dozu. Acvison folita veya solgar folate kullandim. Ben olası mthfr gen mutasyonu ihtimaline karsilik folik asit degil aktif folat kullanilmasi gerektigini dusunuyorum hatta bu hayati. Kadinlarin %30unda bu mutasyon varHanımlar 5 haftalık hamileyim bugun kontrolde doktor 400 mg folicus (ismini yanlis hatirliyor olabilirim) yazdi eczaci da 4 e bolup iceceksin dedi. Kullanimi pek aklima yatmadi. Siz nasil kullanıyorsunuz. Bide en iyi folik asit hangisi önerebileceğiniz marka var mı?