• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hangi Folic Asit ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aetos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2020
230
160
53
43
Hanımlar Merhaba
Gebelige hazirlik surecinizde ve gebeliginizde hangi folic asidi kullandınız? Doktorunuz hangisini önerdi?

Hanımlar Merhaba
Gebelige hazirlik surecinizde ve gebeliginizde hangi folic asidi kullandınız? Doktorunuz hangisini önerdi?
Canım ben folibol kullanıyorım. 15 gün önce bi kimyasal gebelik yaşadım. Doktorum onu önerdi bende onu kullanıyorım.

Hanımlar Merhaba
canım ben hamile olduğumu bilmiyordum bu yüzden hamilelik öncesinde bişey kullanamadım malesef.Doktora gittiğimde 6 haftalıktım ve kan değerlerime göre ekaikuolan vitaminlerim vardı.Folikde kullanmam gerekiyordu tabi.Doktorum hem folik hem extra vitamin vermek yerine multivitamin verip içerisinde folik asidi ve yanılmıyorsam 15-16 vitaminin bir olduğu kapsül hap önerdi.1 aylık süreçde onu kullandım ve vitamin değerlerim yükselmiş,eksik olan vitaminlerim gayet yerinde değerle karşılaşmıştım.Elenatal1 benm kullandığım.Bazı doktorlar ilk 3 ayda multivatimn önermediği gibi bazı doktorlar şiddetle tavsiye ediyor.Ben memnun kaldım.Öneririm☺️❤️

Hanımlar Merhaba
İnofolic combi hamile kalmadan basladim 1 paketi bitirdim 2. Pakette hamile olduğumu öğrendim 15 haftaligum suan kullanmiyorum 3ay kullandim toplamda

Hanımlar Merhaba
Omepa bnmki bir arastir ben memnunum daha gene olmasam da iciyorum biraz pahali ama 90 lira falan

Gebelik oncesi Pregnacare Him & Her Conseption.
Gebelik suresince Pregnacare.

Kismet olursa emzirirken de Pregnecare breast-feeding.

Bir donem midem bulanirken de Premesis plus kullanmistim.

Fazlası otizm yapıyor diyorlar

Diofol kullanıyorum saf folik asit olduğu için verdi doktor.

Back