Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar gebelik denemelerine başladık , dr folik asit önerdi ama hangi markayı almalıyım, uykusuzluk, bulantı yapıyormuş hepsi, memnun kaldığınız varsa önerebilir misiniz ?
yok pco değilim çikolata kitim var ama çok saolun önemliymiş evet folat olması.PCO iseniz kesinlikle İnofolic caps yada şase (mutlaka dr danışınız) // (İnositol ve folic asit 2li takviyedir)
sadece Folic Asid alacaksanız Folic asit içerikli almayınız.
Mutlaka FOLAT formunu alınız. Folic asit laboratuar ortam ürünü. Folat doğal. KESİNLİKLE (SOLGAR FOLATE)
İnofolicte de folik asit var ama yapacak birşey yok maalesef.
Eki Görüntüle 2162302
Folio kullanıyorum ben dekızlar gebelik denemelerine başladık , dr folik asit önerdi ama hangi markayı almalıyım, uykusuzluk, bulantı yapıyormuş hepsi, memnun kaldığınız varsa önerebilir misiniz ?
Hep folbiol kullandım
solgar folate kullanıyorum çok iyi öneririm
yaa gerçekten mi canım.. ben hergün içiyorum 400 mcg mutlaka alıcaksın dedi doktorum. ama arkadaımın doktoru 100 mcg vermiş yani elevit vermiş onun içinde varmış folik asit.Her gün mü alıyorsunuz peki
Hamileligin ilk zamanlarında çok onemliymis
Doktor bana haftada bir kez al dedi ama korkuyorum ya eksik gelirse bişey olursa diye.
Bir tanidigimizin oğlunun üst dudağı yarık doğdu
Doktor ona sen folik asit kullanmadin mi demiş
Ben günlük kullanıyorum kaderdasim:)) sabahları aç karnına tek alıyorum. Neredeyse 3 yıl olacak bebek düşündüğümden beri birakmadimİyi günler
Bana da eczacı folbiol vermişti
Yaklaşık 15 gün günde bir kez olacak şekilde kullandım
Geçtiğimiz perşembe doktora gittim
Doktor bunu haftada bir kullanman yeterli mg fazla dedi.
Siz ne şekilde kullanmıştıniz?
Bir de bende aşırı bulantı ve halsizlik yaptı sizde de aynı yan etkiler oldu mu?
Hiçbir yan etkisi olmadı onu yazmayı unutmusum.İyi günler
Bana da eczacı folbiol vermişti
Yaklaşık 15 gün günde bir kez olacak şekilde kullandım
Geçtiğimiz perşembe doktora gittim
Doktor bunu haftada bir kullanman yeterli mg fazla dedi.
Siz ne şekilde kullanmıştıniz?
Bir de bende aşırı bulantı ve halsizlik yaptı sizde de aynı yan etkiler oldu mu?