- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
- Konu Sahibi narantikibi
yani 2 veya 3 mü ?Girişte hol olmasını tercih ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani 2 veya 3 mü ?Girişte hol olmasını tercih ederim
Aynen 1.si hoşuma gitmediyani 2 veya 3 mü ?
3.daire 3+1 ben illa büyük ev istemiyorum zaten oturma odası ve salon ayrı yapmayı da düşünmüyorum eğer daire 3 ü seçersek sadece yatak odası köşede ortalıkta kalmayacak diye seçeceğiz.Büyük ev tabi ki avantaj değil ama yatak odası konumunu anca bu dairede ayarlayabiliyorum.Salondan önce yatak odası gelmesini biraz konuşanlar sorunmuş gibi empoze ettiler de şüphem o yüzden.Bence daire 3 cok buyuk. Ilerde rahat edicen felan derken tamamda kac odasi var allah askina? 4 yatak odasi var( salon ve oturma odasini ayri ayri saymazsan, zaten fark nedir ya? Ne kadr sacma bisy, zaten ikisindede oturmuyormuyuz?)
4 yatak odasi sana bi 15 sene snra lazim olucak, eger 5inci cocugu feln dusunursen. 4/5 tane cocuk dusunuyormusunda gercekten evin en buyugune bakiyosun?
Neden buyuk ev avantaj diye gorunurki? Onun temizlemesini hic dusunmuyosunz. Helede calisan bi bayan olucaksaniz. Eski komsularimiz buyuk eve cikti ve bin pisman, ev hanimi ve bezdiler resmen evi temizlemekten. Bi yandan temizliyosun diger yandan batiyor diyorlar.
Bide bunun yani sira calistiklarini dusunun.
Ben derimki butceyide fazl zorlama, temizlemeklede omrun curumesin. Daire 1 diyorum ben. Yani 2 inci resim. Yorumlari okumadim gozumden bisy kactiysa bilemem. Ha alaturka degil ama daire 1 dimi?
Edit: tamam vazgectim daire 1 baya kucukmus. Bi oturma odasi ve ebeveyn odasi geriye sadece 1 tane cocuk odasi kaliyor. Cok kucuk. Daire 3 hala cok buyuk diyorum, daire 1 de kucuk olduguna gore ikisinin arasinda bisy tercihim olurdu. Ama bunlarin arasindan secmem gerekirse daire 3 diyorum. Ilk resim her turlu iptal, alaturka tuvaletle yapamam ben sahsen.
yani ilk planı seçerdiniz banyosunda klozet olan ama ekstra sadece alaturkası olmayan girişte salon ve mutfak.teşekkürlerDaire 1
Digerleri sacma geldi bana
Daire 3 'te mutfak en sonda? Mantiksiz.
Daire 2 yi pek anlayamadim eksik sanirim foto.
Bence 1 en uygunu. Zaten genelde daireler o şekilde olur. Digerleri biraz uydurma sanki ya da ben anlamadim. Daire 1 de ebeveyn odasi ile diger odanin yeri degistirilebilir.
yani sizinde önce yatak odaları mı geliyor ?bir de sadece banyoda klozet mi var ekstra alaturka wc var mı ?benim evim daire 1 e benziyor kullanışından çok memnunum
girişte büyük holl var
solda wc ve art bir odam daha var
kapıdan girişte oturma odası karşıda kalıyor sol yanda mutfak ve salon
koridorun ilerisinde çocuk odası- yatak odası banyo var
yani sizinde önce yatak odaları mı geliyor ?bir de sadece banyoda klozet mi var ekstra alaturka wc var mı ?
kesinlikle size katılıyorum ve kullanış açısından da iyi,,,modern ve kullanışlı evlerde ana kapıya en yakın salon ve mutfak olur .Düşünsenize kocanız vardiyalı işten gelmiş yatıyor salonda oturandan mutfakta yemek yiyenden rahatsız olmaması lazım .Buna göre karar verin .Yatak odaları uzakta olmalı .Kural budur .