hangi egzersiz???*

atalayyus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2011
84
0
merhaba ben 163 boyunda 69 kilodayım kilolarım karın ve basen bölgemde zayıflamak icin hangi egzersizleri yapmalıyım bana yardımcı olur musunuz

cnm bence pilatese başla :) bıkac aydır sureklı pilates yapıyorum etkıleri super 1 hftada ıncelıdıgını görursn

Sporda sadece ben basen gitsin istiyorum veya göbek gitsin istiyorum sadece orayı çalışıyorum demek yanlıştır. Çünkü insan vücudu çalışan kasın bölgesindeki yağdan enerjisini almaz. Yani göbek çalışırken göbekten enerji almaz vücut. Enerjiyi genel olarak kandan alır. Örneğin araba giderken tekeri döner ama yakıtı benzin deposundan alır. Sonuç , tüm vücudunuzu denegli çalışın ve dengeli beslenin.

Siz tüm vücudu çalışın zaten doğal olarak vücudunuzun en fazla yağ depolayan kısmı olan göbek ve basen bölümü incelecektir. Ama sadece göbek ve basen egzersizi yapmak hem yanlış hem de verimsiz olur. Kaldı ki egzersiz esnasında da bacak ,sırt gibi büyük kaslar çalışırken de daha fazla kalori harcadığından yağ yakmada da daha etkili olur .

tsk bayanlar .....trt 3(spor) haydı spora programında sabahları pılates var 30dk ona basladım 3 gundur sevdım bayanda güzel anlatıyo ...... 45 dk yürüyüs yapacam yada leslıe yürüyüş yapacam haftada 6 gün nasıl kızlar sızce verırmıyım kıloları ......

verirsin cnm pilates ve yuruyus asırı kılo verdiriyo bıde yanında diyet yaparsan sahanee olursun:)) diyet demıyımde azalt yedıklerını dıkkat et bı sure yeterlı olur cokta hırpalama kendını ztn pilates etkılı bı egzersız yedıklerınle dengelersen kılolar gider:)

X