Hangi Dr?? Meme büyütme operasyonu

Chanel86

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
22
1
1
Almanya
Merhaba arkadaslar ben almanyadan,

Bu yazin gögüslerimi büyütmek istiyorum, ama hangi dr.a gidecegime karar veremedim hala, Bana yardimci olabilirmisiniz?? Ben hasan findik veya barış Çakır'ı düsünüyordum, ama onlarda biraz pahali. İstanbul da olmak isterim.

izmirde Cenk tokatmıydı yanlış hatırlamıyosam onu öven arkadaşar var. uyarsa oraya bakın.

Tskler, İzmir bana uzak kalıyor, 4 haftalığına türkıye gelecegız, ve fazla Dr arama zamanım olmayacak maalesef o yüzden burdan araştırıp öyle dırek dr.a gitmek istiyorum

istanbul hasan fındık ı onerırım. yuvarlak ve buyuk protezı de kullanabılen birisi.
ankarada zühtü demir in sonuclarını beğenıyorum forumda gordugum kadarıyla.
izmirde de kendi doktorum cenk tokat.

Ben ameliyat öncesi Istanbulda birçok doktor ile görüşme yapmıştım.Tercihim Hasan Fındık oldu,çokta memnun kaldım Üç buçuk seneme yaklaşıyorum,meme ameliyatımdan sonrada birçok işlem yaptırdım..Bende kendi doktorumu öneririm

Hallo

eger fikrini degistirirde almanyada olmayi düsünürsen, benim Dr sana tavsiye ederim. Bende gezdim dolastim ama sonunda almanyada oldum. Ve coookk memnun kaldim.

LG

Chanel86, oldunmu? Nasıl oldu? Bilgi verebilirmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…