hangi dönem en riskli??

esraozen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
132
0
0
Balıkesir
kızlar hamile kalmak için adet dönemine yakın bir zamanda mı ilişkiye girmek gerekiyor yoksa adetten sonra mı? örneğin adetten bir hafta sonra mı hamile kalınır bir hafta önce mi daha yüksektir bu ihtimal :)

canım bak şöyle yap öncelikle internetten yumurtlama zamanı diye gir
son iki adet tarihini yazıyosun sonra ikisi arasındaki siklusu hesaplıyorlar ve sisitem sana otomatik olarak yumurtlama gününü söylüyor o tarihlerde gün aşırı yaparsan hamiş kalabilirsin.

canım bak şöyle yap öncelikle internetten yumurtlama zamanı diye gir
son iki adet tarihini yazıyosun sonra ikisi arasındaki siklusu hesaplıyorlar ve sisitem sana otomatik olarak yumurtlama gününü söylüyor o tarihlerde gün aşırı yaparsan hamiş kalabilirsin.

anladım canım peki o günler arasında deilde yumurtlama günümden 5 6 gün sonra hamile kalınmaz sanırım değil mi ? yani beklenen adet gününden en fazla bir hafta öncesine kadar

Adetten snra tabi.

İnternetteki hesaplamalar cok dogru olmuyor.

SAT (son adet tarihiniz) ile BAT (beklenen adet tarihi) arasindaki gunu sayin. O rakami 14 ten (sabit) cikarin? Yumurtlama gununuz cikar. 3 gun oncesi ve 5 gun sonrasi da yine sansli veya sizin deyisinizle riskli gunler :)

Adetten snra tabi.

İnternetteki hesaplamalar cok dogru olmuyor.

SAT (son adet tarihiniz) ile BAT (beklenen adet tarihi) arasindaki gunu sayin. O rakami 14 ten (sabit) cikarin? Yumurtlama gununuz cikar. 3 gun oncesi ve 5 gun sonrasi da yine sansli veya sizin deyisinizle riskli gunler :)

yani beklenen adet gününden 5 6 gün öncede olabilir sanırım

yüksek gebelik riski için 22 temmuz ovulasyon günü için de 27 temmuz yazıyor bugün agustosun 7 si bugün ilişki yaşasam hamile kalamam mı

peki hamile kalabilmek için özel bişi yapmaya gerek varmı ? yirmi dk sonra fln silip yıkansan engeller mi

peki hamile kalabilmek için özel bişi yapmaya gerek varmı ? yirmi dk sonra fln silip yıkansan engeller mi

Canım olacağı varsa isterse saatlerce yat ben ilişkiden hemen sonra kalkıp duşumu aldım,ama çok şükür ki hamile kaldım,yani hiç ayaklarımı dikmedim,saatlerce yatmadım,kısacası özel bişey yapmadım..

Back