Hangi doktor?

portakalca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2013
86
20
88
Kızlar merhaba yeni evliyim 1 aylik iliski sirasinda asiri derecede yanmam var idrar yolu enfeksiyonu oldugunu dusunuyorum çünkü daha önceden de vardi kadin dogumami gitmeliyim baska bir bolumemi bunu bilmiyorum he birde islaklik olmayinca da yanms olur diyorladi onda bir problemim yok yeterince geliyor ön sevismeyide uzun tutuyoruz kendimide kasmiyorum yani ama bu yanma gecmiyor. Alışma surecinde bu olurmu yoksa dr a gitmeli miyim iliski eziyet oluyor esimede banada.

Canım hemen bi kadın doğumu doktoruna git ve sıkıntılarını anlat kendine işkence etme

Ben bunu asiri yogun yasadim . Idrar yollari enfeksiyonum sonrasinda mantara donustu ve inanin o bunun 2 kati kotu. Hemen bir doktora gidin ve hemen cozun bu isi . bol bol su icmeniz gerekiyor . Geçmis olsun

Kadın doguma gidin gerek gorurse o sizi urolojiye yonlendirir genelde kadin dogum cozer bu problemi

Sadece ilişki sırasında oluyorsa kadın doğuma gitmeniz gerekir. Benim de başıma gelmişti rahim ağzında yara ve mantar çıkmıştı. İlaç tedavisiyle geçti. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…