• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket hangi doal yetenee sahip olmak isterdiniz?

hanqi doğal yeteneqe sahip olmak isterdiniz

• güzel sanatlar

OY: 17 24,6%
  • güzellik

OY: 11 15,9%
  • bol zeka

OY: 41 59,4%

• Ankete Katılan
    69

breakforlove

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
116
Yer
İstanbul
y1p3la-YDHuGLMUKDP1mEVLuWf7b2Yy7nuV16u4lLGIQWRdHdzBeLuq2HKNS6DCv2M8HwllbUD1GdI

hanqi doqal yeteneqe sahip olmak isterdiniz?

ben bir anda kaybolup var olmak isterdimm.
..............................................................

Sihirbaz olup seni kurbaya cevirmek isterdim ilk sihir olarak jeyyar

hiç Kimse Burda Yukardakilere Göre Cevap Vermemiş
Ben Verimm
Kesinlikle Canim Bol Zekaya Sahip Olmak Isterdim

çok Etkileyici Olsun Istiyorummmmm

Herşeyi şip Diye Anlamak

Kimsenin çözemediği Sorunlari çözmek Istiyorummm

gerçekten kızlar niye doğal yetenek sorulunca herkes doğa-üstü şeylerden bahsetmiş ben de anlamadım...
bir de güzellik doğal bir "yetenek" midir? onu anlayamadım...
ama sahip olmadığım tek şey nişan/isabet yanımın gelişkin olması...yanii topa vururken dart oynarken elim ya da ayağımla neyi nereye yollamak istesem kelalaka bir yere gidiyor...
sonra iyi bir dövüşçü olmak isterdim. wing Tsun gibi bir uzak doğu sporuyla uğraşıyorum ama sanırım güçsüz biriyim ve teknik olarak kendimi ne kadar geliştirirsem geliştireyim kötü bir savaşçı olduğum kesin...amaaaan neyse çok da önemli değil zaten

saniyeler içindesadece düşüncemle kendimi bir başka şehirde veya ülkede bulmak isterdim

güzel sanatlar..yakından uzaktan yeteneğim yoktur ne resim ne müzik hiçbirini becerememm azıcık yeteneğim olsaydı fena olmazdı..

çok çok çok zeki olmak isterdim ben.ulaşılmış bütün bilgileri kullanıp insanlğın bilmediği ve bilmek için uğraştığı şeyleri bulabilmek için.

ZEKA ZATEN VAR :roflol::roflol::roflol:naniknanik
BİRAZDA NARİNLİK SANATÇI RUHLULUK OLSAYDI KEŞKE..........:tomato::tomato:

daha çok eşimin ondan habersiz aklından geçenleri okumak isterdim.....................

Back