Cilt Bakımı Ürünleri hangi cilt ürünlerni kullanıyorsunuz?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

cranky

Guru
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2006
737
5
40
Arkadaşlar acaba cildiniz için hangi ürünleri kullanıyorsunuz?
Temizleme jelleri,tonikler,maskeler,kremler....

Ben en son nivea'nın setini aldım iyi gibi.

ben dove un kremlerini kullanıyorum tonik olarak clean-cleaning(böyle yazılıyodu galiba:))

evet canım çok memnunuun.ama biraz pahalı oldu.set almıştım geçenlerde sordum 350-400ytl arsında seti.ama süper bir ürün.maddi durumun iyiyse yani kozmetiğe önem veriyorsan hiç kaçırma

ufff çok pahalıymış ya.BEn bir garp öğrenciyim,ama tek alınca daha ucuz olur herhalde.

tabiki daha uygun olur.ama çok faydalı bi ürün siyah noktalar için kullanmıştım ve çok etkisini gördüm

runyacım ben avonun te4mizleyici köpüğünden başka hiçbir cilt ürününden memnun kalmadım.Sen hangilerini kullanıyorsun?

lancome'un temizleyici ve toniğini kullanmıştım. temizleyicisi çok iyi.
şu sıralar yves rocher'in ürünlerini kullanıyorum. gece kremim bittikten sonra avon'dan bir gece kremi aldım.onu kullanıyorum. memnunum.

cranky canım avonun senses duş jelini,avon senses vücut arındırıcısını, simply delicate temizleme jelini şuan için kullanıyorum çokda memnunum inan.
birde advance technıques saç bakımını kullanıyorum.

benim cildim hep problemli olmuştur, hep kızarıklıklar ve pul pul dökülmeler olur.
şimdi kükürtlü sabunla yıkayıp innova nın kuru ciltler için olan toniğini kullanıyorum. Ama cildime asıl iyi gelen BEPANTHENE'in kremi oldu. daha önce birçok pahalı ürün kullandım, meğer benim ilacım 2 milyonluk bepanthene'miş.

Kızlar bende neler neler kullandım fakat bir zaman sonra normal olan cildimi kullandığım ürünlerden dolayı bozdum.Ama birkaç ay önce bir cilt temizleme ürünü keşfettim zaten reklamı tv.de gösteriliyordu,bu bir set içinde peeling özellikli temizlele jeli,tonik,gündüz ve gece kremi ayrıca maskesi var.Siparişi internet yada tel.le veriliyor herkese tavsiye ederim özellikle problemli ciltlere.Proactiv :) Yeni siparişi yakında vericem sizlerede tavsiye ederim.

ben artıstry cılt bakımını köullanıyorum hoş zaten benım işim:))tavsıye ederım artı benım için önemlı olan bıtkısel olmasıydı buda burda var ve iyi gelıyo .

benimde problemim yüzümde sivilce izlerinin azda olsa kalması..bunları nasıl yok edeceğimi bilen varmı?

Bahsettiğim ürün zaten sorunlu ciltler için kesin çözüm ne iz ne leke hiçbirşey kalmıyor.Bende kullanmadan önce tereddüt ettim ama sonrasında sonucu görünce hiçte pişman olmadım.Bu adresten bakabilirsin halek :) www.proactiv.com.tr

Bende Avonun ürünlerini kullanıyorum.yıkama jeli tonik gece ve gübdüz kredi benimde cildim kuru gayet memnunum

ARTİSTRY kullaniyorum.. kesinlikle tavsiye ederim... hem kaliteli hemde hesaplı... daha iyisini ben bilmiyorum (önceden bir çok İYİ MARKA diye bilinen ürünleri kullanmıştım... ama ARTİSTRY den vazgeçmem asla..

Ben zengin nemlendiricili temizleme setini kullanıyorum... tavsiye ederim...

gözenek temizleyici maskesini kullanıyorum...

yenileyici göz kremini kullanıyorum... (düzenli kullanamıyorum ama:rolleyes2:

daha bir çok ürününü kullanıyorum da aklıma gelenler şimdilik bunlar :)

ben öle zırt pırt bişiler sürmüyorum kullandığım temizleme ürünü eubos likid bunu yaklaşık üç yıldır kullanıyorum. son bir yıldırda sebamed nemlendirici kullanıyorum.. ayrıca yazın nemlendiricime sebamed 28 faktör güneş kremi karıştırıyorumm. sonuç mükemmel.. güneş lekelerimde çıkmadımı başka sorunum yok.. lancom ve avon ürünlerinide beğenirim fakat lancom pahalı. birde bi arkadaşım la roche temizleme ürününü kullandı sivilceleri yok oldu sonuca inanamamıştım.

avondan hiç memnun deilim su ana kadar aldıgım hiç bişey işe yaramadı. simdi wishy denemek istiyorum deneyen varmı ?

X