Çocuk Hastalıkları hangi cihaz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eness
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

eness

Avoncu
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
263
10
96
Kocaeli
bebeklerin öksürüğü hırıltısı gibi sorunlara karşı hangi cihazları kullanıyorsunuz?hava temizleme aracı , nem emici ,hava nemlendirici gibi araçlar var.bunlardan kullananlar hangiini hangi amacla kullanıyor bir de hangi markadan memnunsunuz.oglumun odasında cok toz oluyor bu aralar da hırıltı ve öksürüğü var,bunlardan almak ıstıyorum ama tecrbelerınızden de yararlansam ıyı olacaka.s

ben de Fakir'inkini kullanıyorum soğuk buhar.memnunum.hırıltısı olduğu zaman açıyorum bi 10 dk. arada kapatıyorum sürekli wermiyorum.biraz dinlenip sonra tekrar açıyorum.arada ben bile soluyorum çok iyi oluyo:)

selamlar.. oğlunuzun odasında ki halıyı ve toz tutacak bütün malzemeleri çıkarın (görüntü bebeişimizin saglığından daha önemli değil) banada doktorumuz söyledi.. yatağınıda birazcık dik konuma getirip hava nemlendirici kullanın.. bizde tefal kullanıyoruz.. sadece gece yatarken 1 saat ara ara açıp kapatıyorum gayet iyi geliyor :)

geçenlerde ufo hava temizleme cihazı gördüm.fiyatı makul geldi.kullanan varmı?almayı düşünüyorum.acele yardım lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…