Hangi Burçlar Doğal Konuşur, İçi Dışı Birdir ?

Ben koçum :KK23: Çok sivri dilliyim. Ama çok da fazla alttan alırım. Sivri dilimi ancak çok damarıma basılırsa ortaya çıkartırım ki o zamanda karşımdakinin vay haline :KK8:

bence yengeçler yani ben öyleyim içim dışım birdir
dobrayım yalan kesinlikle konuşmam hatta bizim şirkette müdür bişey olsun ilk bana sorardı sen yalan konuşmazsın diye :KK1:

kizlar iyi bir es ariyorsaniz OGLAK derim oglak erkeklerin özelliklerini okuyun anlarsiniz.benim esimde oglak tabii esim diye demiyorum:KK1:

bunun burcla ne alakasi var ya karakter meselesi...
tamamen burca dayanarak soylenmez bence..

Son düzenleme:
yengeçler haksızlığa tahammül olmadıkları için genelde çok dürüst olurlar, kimsenin de hakkını yemezler,tabi bu biraz karakter ile ilgili.Koçlar ise çok patavasızlar,balıklar biraz dedikocu,oğlaklar ise pinti ve sinsi,aslanlar kendilerini beğenmiş,yaylar da bencil, amani bütün burçlarla düşman olacam:KK1:bunlar ben değil burç özellikleri söylüyor

tabiki içten samimii dobra içi dıiı birrr karşılıksız iylik yapan herkzezi kendi gibi görenn

melek teazilerr:KK69:

Ben koçum :KK23: Çok sivri dilliyim. Ama çok da fazla alttan alırım. Sivri dilimi ancak çok damarıma basılırsa ortaya çıkartırım ki o zamanda karşımdakinin vay haline :KK8:

valla canım beni tarif etmişsin bende koçum.herzaman sıcakkanlı tebessümle konuşurum.olaki biri cidden damarıma basarsa gözüm hiçbirşeyi görmez oan

oğlak kadınlarıda çok doğaldır ve aşırı saflar.teraziler dengesiz hatta birçok terazi kadını tanıdım hepsi birbirinden farklı huylardaydı ama illaki dengesizlerdi. oğlak kadınlarıda dürüstler ancak asık yüzlü veaşırı şüpheciler.yaylarda dürüst fakat konuyu ballandıra ballandıra üstüne eklemeler yaparak ifade eder. ben koçum kalbim kırılmadıkça melek gibiyimdir.

oğlak kadınlarıda çok doğaldır ve aşırı saflar.teraziler dengesiz hatta birçok terazi kadını tanıdım hepsi birbirinden farklı huylardaydı ama illaki dengesizlerdi. oğlak kadınlarıda dürüstler ancak asık yüzlü veaşırı şüpheciler.yaylarda dürüst fakat konuyu ballandıra ballandıra üstüne eklemeler yaparak ifade eder. ben koçum kalbim kırılmadıkça melek gibiyimdir.

Son anda burcunuzun özelliğini söylemişsiniz:KK1: Annem de böyle kalbi kırılmadığı sürece melek gibi olduğunu zannediyo:KK1::KK1:

Kırmak amaçlı söylemedim sankın yanlış anlamayın :26: Koç burcunun bir özelliği olduğu için söylemek istedim:KK4:

bu teazilere has bi özleik olmaz kilikle alkalıdırr ogalak burcu genelinde ketum oluyorlar tanıdıklarımm

Son düzenleme:
X