Hangi Burçlar Doğal Konuşur, İçi Dışı Birdir ?

demek ki herkesinki bir olmuyor. bana herkes de der içimle dışımın bir olduğunu...

tüm kovalara değil lafım zaten. Özellikle bir kova varki resmen ikili oynadı. Yüzüme gülüp arkamdan dolap çevirdi. Yükseleni de aslanmış. Dolap çevirirken de sen benim en iyi arkadaşımsın, canımsın derdi.

Ben de yaya teraziyim. İstesem de hissettiğimden farklı davranamıyorum. İçimde birşey saklayamam. Ucunda ölüm de olsa onun hakkında ne hissettiğimi paylaşacağım, hissetiğim gibi davranacağım.

Benimde kova cok tanıdığım var cok zekiler herkes goremiyor konuşmalarının altındaki asıl sebebi bence her cumleleri karşı tarafta etki yaratmak için ha oyle yaklaşirlar ki ben sadeyim doğalım içtenim doğuştan farklıyım ama her hareketi hava atmak içindir kedinlerini farklı hissetmek içindir.Bence de cok oyuncular ama tabi ki her kova boyle değil yetiştirilme cok onemli .

teraziler tanıdığım en yalancı ve dengesiz burç
mezar taşıma yazsınlar kimseden çekmedi teraziden çektiği kadar diye...

valla en doğal konuşanı bilmem de en samimiyetsiz yay ve balık bence..hmmm en samimi de koç olabilir insanları kırmak pahasına herşeyi söylüyolar fazla doğallar gbi sanki:umursamaz:

hehe ben de koçum:) walla aklıma geleni sölerim hep, samimi olduğumu sölerler:) kbra.nın dediği gibi bazen kırılıolar ama doruyu sölerim:) tabi her koç aynı mı, deildir..

teraziler tanıdığım en yalancı ve dengesiz burç
mezar taşıma yazsınlar kimseden çekmedi teraziden çektiği kadar diye...

alemsin alevko.cum :KK1: walla ben de terazilerden çektim ama çenelerinden. sosyal olcam diye bol keseden atmalar, laf kalabalığı hep onlarda kafamçokkarıştı
(genelleme deil tabikide benim gördüklerim:)

tabiki koçç...

kendimden biliyorumlülülülülülü

bazen patavatsızlık boyutunda oluyo ama asla karşıdakini kırmak amaçlı yapmayız...çok dobra olduğumuzdan içimiz neyse dışımızda odursengözlerimebaksanab

terazilerdede var ama onuda nişanlımdan biliyorum:smiley-cool:

..Balik mi ? Bence Balik'lar biraz fazla iyi niyetli ve samimi oluyorlar...

benim tanıdığım balıkların hepsi sinsi valla insanın ağzından bi laf alabilmek için şekilden şekle giriyorlar menfaateleri uğruna yanaşıyorlar insanlara...bide lafları çok çarpıtıyolar balık burcu olanlara daha temkinli yaklaşıyorm artık..bilmiyorm ya da bana böyleleri denk geldi:umursamaz:

valla en doğal konuşanı bilmem de en samimiyetsiz yay ve balık bence..hmmm en samimi de koç olabilir insanları kırmak pahasına herşeyi söylüyolar fazla doğallar gbi sanki:umursamaz:

kesinlikle katılıyorum sana yay ve balık burçları bana hiç samimi gelmiyo yanlış anlaşılmasın sadece çevremdekiler için diyorum.. koçlar gerçekten fazla doğallar =))

ben ikizlerim çok açık sözlüyüm diye bilirim hani dobra derler ya işte ondan ama arkadaşlarım her doğru heryerde söylenmez diyorlar öyle de bir durumum var..bana kalırsa da yay çok mert bir burç tam benlik :KK70:

Kesinlikle ' ' Yay burcu '' dobradır... Hani derler ya '' çocuktan al haber i'' işte astrolojide bu tabiri
Yay burcu insanları için kullanır yani '' Yay' dan al haberi '' diye...Yani her şeyi anlatacak kadar
saf , temiz kalpli ve merttir...yerimseniben

X