Hangi Burçlar Doğal Konuşur, İçi Dışı Birdir ?

YildizlarVeGece

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2008
597
21
Kızlar sizce tatlı dilli,son derece doğal, samimi neşeli keyifli biri hangi burctandır?

hangi burclar doğal konuşur içi dışı birdir?

benimde aklıma yay geliyor ama yaylar sanki abartarak konuşuyor.boyle cok doğal akışına bırakılmış şekilde ne olabilir diyorum.teraziler daha taktiksel profesyonel bir tatlılıkla konuşuyor.akrepler de sempatik ama yaylar kadar değil.

kova
iş görüşmesinde nişanlanacağını dahi tanımadığı iş verenine söyleyecek kadar
içtendir -tatlicadiarzu-

ikizler diyen arkadasıma katılmıyorum tam tersıne yapmacıktır ikizler ve her lafın arasınada yalan sıkıştırıverir nesi doğal bunun.. Teraziler diyorum dikkat edin anlarsınız

Teraziye şüpheli yaklaşmiştim daha politik olurlar diye ama unutmuşum teraziler çapkındır karşisindakini tavlamak için her turlu tatlılığı kullanırlar :)

bencede teraziler gerçekten çok samimi ve içtenler ancak karşısındakini tartmadan öyle sıcak ortamı samimiyeti oluşturmazlar.
kendimden biliyorum:lepi:

kesinliklee yay :)))))))
ben öyleyimm çünkü

teraziler politiktir bence, yakınen tanıdığım birinden biliyorum

ikizler tamamen çift karakterlidir, yine yakınen tanıdığım 2 kişiden biliyorum.
Dolayısı ile çift karakterli birinin doğal oluşu beklenemez kesinlikle

güzel yaklaşim.ama yukselen başak ve yukselen ikizler bana pek samimi gelmiyor.güneş boğa yukselen aslan olarak anlıyorum sozlerindeki antisamimiyeti:))

ufff, ben yükselen başağımmmm
ama tabi birazda yükselen yöneticisinin aldığı açılar ve iiçindde oturduğu burç ta önemli

mesela ben yükselen başak, fakat merkür yengeçte...
yani yengeç tipli bir yükselen başağım :lepi:

ama feci çok konuşurum ben...
bide burcumda aslannnn, offff offf offf

X