• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Hangi boyayı kullanmalıyım,önereceğiniz markalar var mı?

buzin

nasipse olur...
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
9.907
393
413
ben saçlarımı boyamak istiyorumm
en sonn kolesdon köpük boya kullnandımm çok sacımı döktüü
önere bileceginizz
markaaa VARMII ARKASALAR ŞİMDİDEN ÇOK SAĞOLUN

Son düzenleme:
palette deluxe çok kullanmıştım öneririm renkleri hem canlı tutuyor hemde fazla yıpratmıyor yada loreal ama bence palette deluxe :12:

palette deluxe çok kullanmıştım öneririm renkleri hem canlı tutuyor hemde fazla yıpratmıyor yada loreal ama bence palette deluxe :12:

çok saolsın cevap için kuaföre gitmek istemiyorumm
kendim boyucamm ama ne alcam bilmiyorum

:37: Benim de avoncu arkadaşım kullandı,reklam mı yapmak istedi bilmiyorum :27: Ama öyle biri de değil yani reklam için uydurmaz..

Bence bi dene:)

haklısın ama bana acil gerekk onu sipariş verip de gelmesii bi kaç günü buluyor tesekkürler

ayyyy nedennn baska marka öneren yokkk ben bügün boyıcamm sacımıı boya almam gerek:5::5::5:

canım palette deluxe gerçekten yıpratmıyor ve parlatıyor saçı loreal de iyi bir marka ben saçımı en son voila ile boyamıştım kutudaki renk aynen çıktı o da o açıdan iyi geldi bana bilgine :)

canım palette deluxe gerçekten yıpratmıyor ve parlatıyor saçı loreal de iyi bir marka ben saçımı en son voila ile boyamıştım kutudaki renk aynen çıktı o da o açıdan iyi geldi bana bilgine :)

çok sağolasınn canım ben renk konusunda da karar vermiş sayılmam
önemli olan markaa koleston köpük boya berbet yaptı sacımıı hem döktü hemde yıprattı
palette alıyımm en azındann sorun yasayan denk gelmedii bana

canım ben de garnier yıpratmıyormuş besliyormuş diye duydum da acaba renk konusunda nasıl güzel tutuyor mu?? kumral ya da kahve düşünüyorum

benim için yıpratmamasııı aslınn daa ama karar veremedigim için daha boyamadım bilee poffff
yine çok saolunn kıslar

benim için yıpratmamasııı aslınn daa ama karar veremedigim için daha boyamadım bilee poffff
yine çok saolunn kıslar

her boya her saçta aynı etkiyi göstermez tabiki ama palette de yıpratmama konusunda iyi gelmişti bana parlamıştı yumuşamıştı saçım

Peki Palette Deluxe'ün mü yoksa Loreal Excellence'ın boyaları mı daha iyi rengini veriyor. Açık sarı için hangisini önerirsiniz? Hangisi daha az bakırlık yapar ve koyu olan yerlere boyayı iyi yedirir?

cogu arkadasım palettde önermiştii evet denedim kesinlikle harika bende herkese tafsiye ediyorumm

Peki Palette Deluxe'ün mü yoksa Loreal Excellence'ın boyaları mı daha iyi rengini veriyor. Açık sarı için hangisini önerirsiniz? Hangisi daha az bakırlık yapar ve koyu olan yerlere boyayı iyi yedirir?

Ben de merak ediyorum loreal 9.1 kullanıyorum. Palette kullansam aynı sonucu alır mıyım dorelik olmasın istiyorum.
Palette'te hangi num yakındır bir de??

Son düzenleme:
PALETTE DELUXE KULLANDIMM cok mennunkaldımm öneriler için saolunn her kese tavsi ederimm

koleston köpük boyadan sonra cok ii olduu:37:

Back