• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi bölümü seçmeliyim?

Kafam çok karışık :ssz: sonuçta türkiye burası.hangi yıl ne olcağı belli olmuyor. ama öğretmenlik istemiyorum.Yabancı dilimi kullanmak istiyorum bunun için öğrtemlik olmaz:19:

yabancı dılnı kullnamk ıstıyosan ısletme oku derım o zaman cnm
halkla ılıskılerde aöden okuyan cok dedıgım gıbı ama ıs ımkanlarını bılmıyorum ben kendımde ıktısat fakultesınde okudugum ıcın ısletme ıktısat vs ıs olanaklarından haberdarım
son karar senın tabı
ısletmenın yabancıl dıl olanı da var bazı okullarda onu da tercıh edebılırsın
yabancı dıl tercıh meselesı aslında her ıste gerek yok bazılarında yukselmek ıstıyosan tabıkı gereklı ve de kendını gelıstırmek acısından
helekı ııbf de okumak ısıtıyosan kesınlıkle bır yada ıkı yabancı dılın olmalı dıye dusunuyorum kı dıgerlerınden farkın olsun
dıger bazı fakulteler ıcınde aynıdır muhakkak ama ben bu fakultede okudugumıcın en ıyı bılgıyı ancak ısletme konusunda verebılırım

Uluslar arası varmıydı sizin bölümde imkanlarını bilmiyorum ama bana herzaman çekici gelmiştir o bölüm
Sinema ve televizyonda olabilir ama ben cesaret edemezdim sanırım edemedim de zaten sayısal seçtim
İki tercihini de seçmedim kusura bakma:34
:

uluslararası ilişkiler seşit ağırlıktan alıyo

ben şahsen kendi mesleğimi öneririm sana yani kutsal olan öğretmenlik daha başlamadım tabi okuyorum hneüz ama bu bölümü okumak bile bana heyecan veriyor şimdiye kadar bana bilgi veren insanlar öğretmenlerimin yerini alıp ben de bir sürü vatana millete hayırlı olacak insanlara bilgi öğreteceğim bundan güzel birşey olamaz heralde benim gözüm de o yüzden sana da tavsiyem öğretmenlik :):34:

Back