- Konu Sahibi yaseminasu
-
amann muhasebeden uzakk durda :) neyii seçiyorsan seçççç :) hayatım boyuncaaa böyle bişeyy görmedimmmmartık beyannamiymiş,işletmeymiş ouf :/ düzz lise okuyorsun sanırım. zatenn sözelsinnn hedefin 4 yıllık olsunn. ileri de ben bu mesleği yapabilirim ya daaa ben bu mesleğii çok seviyorumm herşeyinnn üstesinden gelebilirim diyee düşünerek meslek seçmeye bakk canım :)
muhasebeyi sevdikten sonra bulmacadan farkı kalmıyo.ben muhasebe 1.sınıfım hemde sözel cıkışlıyım gayette güzel gidiyo sogutmayalm muhsbededen insnlrı
halka ilişkiler mezunu dolu sokak iş imkanı olan yeni bölümler acılıyo ona yoğunlaş bnce
heheh tamamm ozamann susuyorummm
muhasebeyi sevdikten sonra bulmacadan farkı kalmıyo.ben muhasebe 1.sınıfım hemde sözel cıkışlıyım gayette güzel gidiyo sogutmayalm muhsbededen insnlrı
halka ilişkiler mezunu dolu sokak iş imkanı olan yeni bölümler acılıyo ona yoğunlaş bnce
ben senin gibi sokak muhasebeci dolu diyerek kendime yakışmayan bir tabir kullanmayacağım bence tam tersi DIŞARISI muhasebe bölümü mezunu doluben halkla ilişkiler ve tanıtım mezunuyum (örgün) bir bayan için en ideal bölümlerden birisi bence ...
ayrıca milleti muhasebeden soğutmayalım derken diğer bölümleri aşağılamana gerek yok
konu sahibi arkadaşım halkla ilişkileri sana şiddetle tavsiye ediyorum gerçekten okurkende mezun olduktan sonrada asla pişman olmayacağın bir bölüm
çok teşekkürler yorumlarınız için.Peki hangi üniversitede okumalıyım bu bölümü istanbul ve ege üniverstesi arasnda kararsız kldım bir hedef belirlemem lzım acilen:) siz hangi üniversiteden mezunsunuz?
Arkadaşlar son sınıfım ve sözel bölümdeyim.Ama hala bir meslek belirleyemedim kendime .sizce halkla ilişkiler ve tanıtım mı yoksa öğretmenlik mi?
halkla ılıskılerı okuyan o kadar cok ınsan varkı onu secme
iletişim sec derım ama ılgını cekıyormu fotograf cekmek fılm cekmek falan cunku derlse son sınıfta o sekılde oluyomus sehır dısına gıdebılyıosun kısa metrajlı fılm ıcın (tanıdıktan bılıyorum )
edebıyat ogretmenlıgı okuyan bı arkım de var osmanlıca cok zor dıyodu sımdı ne durumda bılmyıorum edebıyata ılgısı coktu ama sende cok sevıyosan ezberı onu oku tarıh da aynı sekılde
turkce ogretmenlıgı okuyan bı arkım de tıyatro falan da yapıyoruz demsıtı drama falan bı ara anlatmıstı her telden vardı yanı
ogretmenlıklerın hepsınde var sanırım drama turu bılgım yok kusura bakma pek arklardan duydugum kadarıyla dıyorum
yanı alakan olan bı bolum secmelısın puanında yettıkten sonra
sen ne okudun de bi helekaç tane halkla ilişkiler okuyan tanıyosunda sen ???
2 hafta önceye kadar tm bölümündeydim ama ygs de matı yetiştiremedim maalesef bu yüzden lys mi de mahvetti.ingilizce işletme ya da uluslar arası istiyordum.ve bu istedğime en yakın sözelde halkla ilişkiler var sanırım.
uluıslar arası ılıskılerı okuyanlrın cogununıssız oldugu solenıyo ne kadarı dogru bılmyıorum bu sadece aldıgım duyum hıc arkım yok bu bolumden
ısletme guzel bolum onerırım ama sozelcıyım dıyosun o halde halkla ılıskıler dıcemama dedıgım gıbı pek tavsıye etmıyorum yıne de
o halde gazetecılık falan ya da ogretmenlık tam senlık gıbı geldı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?