• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangi bölüme gitmeliyim ?

aysnrdmrc

anne olmak istiyor
Kayıtlı Üye
17 Mart 2018
245
81
13
27
selam kızlar ben 5 günlük gecikme yaşıyorum 3 gün önce kan testi yaptrdm 1.98 çıktı. yani negatif. hala hasta da olamadım kistten süpheleniyorum sizce kadındoguma mı gitmeliyim yoksa infertelteye mi gitmeliyim

Kadın doğuma git canım

Bu arada değerin yükselmiş olabilir tekrar kan testi yaparlar

hayr braz önce yaptm 1saat falan oldu. ve kaset testti ucuz yani

En az 4 saat tuvalete gitmemiş olmak gerekiyor diye biliyorum testten önce canım. Adet olmazsan sabah ilk idrarla tekrar dene istersen ya da bir kaç gün daha belli tekrar kan testi yaptir.

En az 4 saat tuvalete gitmemiş olmak gerekiyor diye biliyorum testten önce canım. Adet olmazsan sabah ilk idrarla tekrar dene istersen ya da bir kaç gün daha belli tekrar kan testi yaptir.
Canm gece kan verdim tekrar. Değerim 2.38 olmuş. Sence az bi yükselme değil mi. Ve hala gebelik umudu var mı

Canm gece kan verdim tekrar. Değerim 2.38 olmuş. Sence az bi yükselme değil mi. Ve hala gebelik umudu var mı

Dediğim gibi adet olmadığın sürece umut var canım inşallah hayırlısı olsun. Beklemekten başka çare yok şimdilik...

Back