How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

hangi bölüm daha iyi???

huzur33

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2014
2.343
248
173
29
selamm kızlarr ben bu sene tercih yapmiyacaktım ama bölümlere bir bakim dedim ve 2 tane bölüme puanım tutuyor
uygulamalı ingilizce ve çevirmenlik
diğeride laborant ve veteriner sağlık.
2 yıllık bölümler ama dgs ile geçiş yapacagım bölümlerde vardır
sizce yazim mi yoksa seneye mi deniyim???

selamm kızlarr ben bu sene tercih yapmiyacaktım ama bölümlere bir bakim dedim ve 2 tane bölüme puanım tutuyor
uygulamalı ingilizce ve çevirmenlik
diğeride laborant ve veteriner sağlık.
2 yıllık bölümler ama dgs ile geçiş yapacagım bölümlerde vardır
sizce yazim mi yoksa seneye mi deniyim???

canım puanların kaç

canım puanların kaç

benim ikinci senem bu sene girmicektim canım öylesine girim dedim hiç çalışmadım dolayısıyla düşükk bende 2015 düşünüyordum iyi bir bölüm ama bunlarda yeni açılmış bölümler ondan gelme ihtimali yüksek diye düşünüyorum ama kararsız kaldım işte gitsem mi gitmesem mi :26::26::1:

benim ikinci senem bu sene girmicektim canım öylesine girim dedim hiç çalışmadım dolayısıyla düşükk bende 2015 düşünüyordum iyi bir bölüm ama bunlarda yeni açılmış bölümler ondan gelme ihtimali yüksek diye düşünüyorum ama kararsız kaldım işte gitsem mi gitmesem mi :26::26::1:

bence ılerıyıde dusun kotu bır bolume gıdıp atanamama ıhtımalınde var sonucta

bir başlasam üniversiteye o sorun değil DGS sınavı ile lisansa geçiş yapacam zaten

her 2 senelik bölüme giden dgs düşünür bence riske atma gelecegi olmayan bi bölüme gitme yani üniversiteye gitmek için gitme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

her 2 senelik bölüme giden dgs düşünür bence riske atma gelecegi olmayan bi bölüme gitme yani üniversiteye gitmek için gitme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

araştırıyorum bakalım daha çok araştırmam lazım dediğin gibi okuyup da boşta kalacaksam gitmenin bir anlamı yok :19:

Back