Şampuan ve Saç Kremleri Hangi Bitkisel şampuanı Önerirsiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

ela

Ziyaretçi
kızlar acil bana yazın saçlarımın dökülmesi şampuanıma kattığım çam terebentiyle daha dökülmeye başladı çöpe attım yeni bir şampuan alıcam teresanla organicum arasında kaldım teresanda saçım röfleli olduğu için kurutuyor ne dersiniz 24 saat içinde yazın lütfen yarın eczaneye gitcem.

bioblas şampuan ve saş kremini öneririm, ben kullanıyorum çok memnunum.hihoyyyt

aldım kızlar organıcum,bu şampuanı kullananlar varsa yorumları bekliyorum

ben 1aydan fazla süredir organicum yağlı saçlar için olanını kullanıyorum.yıkadıktan sonra iyi de yıkarken çok dolaşıyor saçlarım.kremle bile zor açıyorum. acaba kuru saçlar için olanı mı alsaydım.sen hangisini aldın?sen de kullan da sonuçları paylaşalım yine canım.

valla canım ben dün yıkadım saçlarımı mavi olanu kuru saçlar için olanı saçlarımı yumuşacık yaptı birde saçlarım röfleli kreme bile gerek duymadım yıkarken yumuşacık yaptı ama dökülmem devam ediyor içten tedavime devam ediyorum ama bu şampuanı artık sürekli kullanırıım herelde içinde hep yararlı bitkiler mevcut ben beğendim.birde dökülmemi kessedi ah ahhh

canım ipekçim sabırlı ol bu şampuan çok iyi bir şampuan.ama ilk kullanımda farkı göremezsin .ben kullanıyorum 2 ay oldu çokta memnunum.

canım ipekçim sabırlı ol bu şampuan çok iyi bir şampuan.ama ilk kullanımda farkı göremezsin .ben kullanıyorum 2 ay oldu çokta memnunum.

canımcım saolasın desteğin için ama şampuanı ilk yıkamada anladım gerçekten çok güzel şampuanmış iyiki almısım inşallah dökülmemide zamanla keserCADIARZU

arkadaşlar ben VO5 adlı bir şampuan var onu şiddetle öneririm.geçen yıl ingilterede 1.lik almış bir ürün.bakım yağıda var.harika bir ürün

organıcum a başladım ben yumuşacık yapıyor saçlarımı memnunum

Hoby ısırgan otlu şampuan ve saç kremini öneririm içinde silikon yok.....

sevgılı ıpek bu organıcum dedıgınız sampuan hıc bana denk gelmedı,nereden aldıgınızı yazabılırmısınız eczanelerde mı satılıor fisfisfis

evet canım ama öyle her eczanede bulunmuyor ama mutlaka denk gelir bulursun saçlarımı yumuşacık yaptı memnunum ama birde dökülmeyi kesse gerçi 2 kez kullandım belki zamanla kesilir inşallah..hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…