• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Hangi bebek odası? Lütfen oylamadan geçmeyin..

Bebek odası için kararsız kaldık,lütfen oylayın...

• 1numara

OY: 135 18,7%
  • 2numara

OY: 220 30,5%
  • 3numara

OY: 57 7,9%
  • 4numara

OY: 19 2,6%
  • 5numara

OY: 204 28,3%
  • 6numara

OY: 9 1,2%
  • 7numara

OY: 54 7,5%
  • 8numara

OY: 23 3,2%

• Ankete Katılan
    721

frambuaz

SIKINTI ve MUZ KABUĞU
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
4.217
25
358
Bi kızımız olacak.
ıleride genç odası olarak da kullanabileceği bir bebek odası almak istiyoruz ama karar veremedik...
Sizce hangisini kullanışlı ve güzel???
1.
pr_01_1036_max.jpg

2.
bebe06.jpg

3.
bebe07.jpg

4.
bebe12.jpg

5.
pr_01_1040_max.jpg

6.
1numaranın aynısı olduğu için sildim..

7.
pr_01_1038_max.jpg

8.
pr_01_1037_max.jpg

Son düzenleme:
canım aslında her biri birbirinden güzellll:emir_bebek:
ama genç odası da deyince 5 ve 8 sanırım daha uygun ...bu arada bende aynı senin gibi düşünüp aldım kızıma 4 yaşına geldi..en fazla 10 -12 yaşına kadar kullanacaklar aslında...yani cicili bicili olsa da olur bence...opuyorumnanaktan

Hepsi, hepsi:lepi:

Genç odası olarakda kullanılacaksa 5 numara daha uygun.

Ay bayıldım hepsine:asigim:

Ilerdede kullanmak icin galiba 5 ve 7 en uygun olanlari...

7 de mesela peri kizlari var....Kücük Kizlar genelde cok severler böyle
Bebekleri Peri Kizlarini felan....o yüzden cok hos olur....

5 de zaten öyle cok abartili bir takim degil, yani sade ve modern. Rahatlikla kullanilabilir...

Digerleri daha cok Bebekler icin evet...

genç odası olarakta kullanıcaksa 5.resim daha ideal benim fikrim tabi ama çok şıklar gerçekten müthiş allah bizlerede bu heycanı yaşamayı nasip etsin

2 ve 5 arasında karasız kaldım. Ama sonradan çocuk için sürgü kapak pek güvenli olmayabilir diye 2 yi seçtim...

bende 2 diyorum, peki hangi markanın ürünleri bunlar? Kayseride özel üretimmi olacak? ilerde bizede lazım olcak :)

eger sımdı yanı dah acok bebek ve cocukluk donemı ıcın istiyosan bence 2.ama eger genc odasıda olsun ıstıyosan 5 veya 8 olsun bence.

bence 5 numara dekorasyon olarak da gardırobun kullanışlılığı açısından da tam bir cici genç kız odası olmaya en uygunu içlerinden

Back