Hangi bebek bezini önerirsiniz

Ne bileyim kız insan hamileyken hormonları farklı çalışıyor ondan dedim 🤭 aynen bizim bı akraba vardı oda memnundu ama bilemedim sende memnun olursun inşallah 😊
Hormonları hic deme bana ya beni fena yapti 😆🤪 valla bebiş gelince bakicaz artik inşallah güzel olur totosuna 🤭

evy baby diyorum başka demiyorum kaç bez kullandim evy baby gibisi yok.
tavsiye ederim:)
sleepy kullandim memnun kalmadim.

Molfix kullandınız mı
Benim kızım 1 yaşında. Her zaman Prima kullandım, sadece bir kere molfix aldık ve hiç memnun kalmadık. Hemen diğerine geri döndük. Hatta slepy de deneyecektim, molfix deneyip pişman olunca gerek yok dedim :) kesinlikle Prima 1 numara 👍

Mühendisinoglu yıldızlar listesinde Minies de vardı, ilk etapta onu aldım. Bakalım memnun kalacak miyiz deneyip göreceğiz.

Doğduğundan beri Prima kullanıyorum Sleepy de aldık ama o primaya göre küçük geldi o yüzden primaya dönüş yaptım severek kullanıyorum.

Ben durumu musait olanlar icin dogal organik bez Bambo Nature onerecegim. Dogdugundan beri kullaniyoruz 4.5 aylik olduk ve memnunuz. Islak mendil de kullanmiyoruz e bebegin pamugunu islatip kullaniyorum cok memnunum 😊

Ben ilk prima premium çare ile başladım fakat hafif parfüm kokusu olduğundan mıdır nedir kızım daha bir haftalıkken pişik oldu ve pişiği birkaçgün içinde çok ilerledi hemen bezi değiştirdim sleepy aldım ondada kremlerle vs pişiği biraz geçti Fakat fazlaca dışarı sızdırıyordu sonra molfix deneyim dedim bir paket te ondan aldım oda sleepyden daha fazla sızdırdı her altını açışımda üstünü de değiştiriyordum.Ben en çok pişik hariç primadan memnun kaldım hiç sızdırma yapmadı şuan sleepy ile devam ediyorum kızım biraz büyüsün bağışıklığı güçleşin primaya geri döneceğim

Sleepy ve molfix kullanıyorum cok memnunum
Bebek bakim gercleri icin mühendisin oglunu takip ediyorum.iceriklerini inceleyip hangisi bebegimiz icin zararsiz veya zararli olabilir yaziyor.

Yeni doğcak çocuğuma bez alcam ama çok kararsızım molfix i çok öneriyolar primayı da. Tecrübelerinizi paylaşırmısınız
Yeni nesil yıkanabilir bebek bezi tabiki... Pişik derdi yok, kimyasal derdi yok....

X