Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ne bileyim kız insan hamileyken hormonları farklı çalışıyor ondan dedim aynen bizim bı akraba vardı oda memnundu ama bilemedim sende memnun olursun inşallah
Benim kızım 1 yaşında. Her zaman Prima kullandım, sadece bir kere molfix aldık ve hiç memnun kalmadık. Hemen diğerine geri döndük. Hatta slepy de deneyecektim, molfix deneyip pişman olunca gerek yok dedim :) kesinlikle Prima 1 numara
Ben durumu musait olanlar icin dogal organik bez Bambo Nature onerecegim. Dogdugundan beri kullaniyoruz 4.5 aylik olduk ve memnunuz. Islak mendil de kullanmiyoruz e bebegin pamugunu islatip kullaniyorum cok memnunum
Ben ilk prima premium çare ile başladım fakat hafif parfüm kokusu olduğundan mıdır nedir kızım daha bir haftalıkken pişik oldu ve pişiği birkaçgün içinde çok ilerledi hemen bezi değiştirdim sleepy aldım ondada kremlerle vs pişiği biraz geçti Fakat fazlaca dışarı sızdırıyordu sonra molfix deneyim dedim bir paket te ondan aldım oda sleepyden daha fazla sızdırdı her altını açışımda üstünü de değiştiriyordum.Ben en çok pişik hariç primadan memnun kaldım hiç sızdırma yapmadı şuan sleepy ile devam ediyorum kızım biraz büyüsün bağışıklığı güçleşin primaya geri döneceğim
Sleepy ve molfix kullanıyorum cok memnunum
Bebek bakim gercleri icin mühendisin oglunu takip ediyorum.iceriklerini inceleyip hangisi bebegimiz icin zararsiz veya zararli olabilir yaziyor.