Hangi bebek bezini önerirsiniz

Evet bana.da sleepy daha cazip geliyor 🤭 hem ıslak medili ham bezi bakalım oğluşumun totosu hangisini kabul etcek 🤭🤭
Aynen bakalım bizimkide kabul edecek mi :KK66:

biz sleepy ve molfixten memnun kaldik.ancak prima hic iyi gelmedi.bebekten bebege degisiyor o yuzden stok yapmayin ilk etapta.denemek icin farkli markalardan kucuk paketler alin.bebek birkac aylik olunca birinde karar kilar devam edersiniz hem bosa gitmez paraniz.
Çok teşekkür ederim

Çoğu kisi böyle memnun sora başka kullanmis zatn bakalm biz nolcaz
Aynen kuzum hayirlisi ilk ay zaten 3 saate bir hatta bazen 2 saate bir degistiriyorsun o yuzden fark etmiyor ben gece bile degistirmek zorunda kaliyorsun cisi cikardi hep bebek kucuk olunca oturmuyor tam birfe tam anlamiyla baglamayi 2. Aydan sonra ogrendim 😛

Aynen kuzum hayirlisi ilk ay zaten 3 saate bir hatta bazen 2 saate bir degistiriyorsun o yuzden fark etmiyor ben gece bile degistirmek zorunda kaliyorsun cisi cikardi hep bebek kucuk olunca oturmuyor tam birfe tam anlamiyla baglamayi 2. Aydan sonra ogrendim 😛
Bende gelsin yavaş yavaş öğrencem artık cok heyecanlıyım ya 😍🤗

Yeni doğcak çocuğuma bez alcam ama çok kararsızım molfix i çok öneriyolar primayı da. Tecrübelerinizi paylaşırmısınız
Sleepy merhaba bebek setini tavsiye ederim sonrasında ise molfix. Prima losyon iceriyor ve losyon bebeklere cok zararli bilginize. Birde Instagramda mühendisinoglu diye birisi var onun sayfasına bir goz atabilirsiniz.

Canım sleepy benim oğlumda çok sızdırma yaptı yani bir sefer olur neyse dersinde her seferinde oldu seni üzmek gibi olmasın ama tecrübemi söylemek istedim
Yok ne üzmesi cnim vala bizde cok baktık ettik kimi memmun kimi böyle senin gibi bakalım

İlk 2 ay molfix kullandım. İlk ay memnundum bebeğim küçük doğduğu için sızdırma vs yapmadı. 2. Ay hem çiş hem kaka sürekli sızdırdı. Primaya geçtim şu an memnunum sorun yok. Mendil olarakta ıslak mendillere hangisi oçok karşıyım o yüzden bebekler icin olan alt silme pamuğundan kullanıyorum.

Yok ne üzmesi cnim vala bizde cok baktık ettik kimi memmun kimi böyle senin gibi bakalım
Ne bileyim kız insan hamileyken hormonları farklı çalışıyor ondan dedim 🤭 aynen bizim bı akraba vardı oda memnundu ama bilemedim sende memnun olursun inşallah 😊

Babay&me. E bebek markası. Islak mendillerini yaşına kadar unibaby yeni doğan kullandım, sonrasında onda da baby&me tercih ettim. Gayet de memnun kaldım.

X