Evet bana.da sleepy daha cazip geliyorBende dün sleppy sipariş verdim. Çok kararsızdım.
Aynen bakalım bizimkide kabul edecek miEvet bana.da sleepy daha cazip geliyorhem ıslak medili ham bezi bakalım oğluşumun totosu hangisini kabul etcek
Çok teşekkür ederimbiz sleepy ve molfixten memnun kaldik.ancak prima hic iyi gelmedi.bebekten bebege degisiyor o yuzden stok yapmayin ilk etapta.denemek icin farkli markalardan kucuk paketler alin.bebek birkac aylik olunca birinde karar kilar devam edersiniz hem bosa gitmez paraniz.
bebegin kilosuna bagli.ilk 1 ay gunde 8-9 bez yani bir ayda ortalama 240 bez kullanicaksiniz. sonraki aylar gunluk 7ye filan dusuyor.1 numara biz birkac ay kullanmistik.1 numara kac aya kadar kullaniliyor
Aynen kuzum hayirlisi ilk ay zaten 3 saate bir hatta bazen 2 saate bir degistiriyorsun o yuzden fark etmiyor ben gece bile degistirmek zorunda kaliyorsun cisi cikardi hep bebek kucuk olunca oturmuyor tam birfe tam anlamiyla baglamayi 2. Aydan sonra ogrendimÇoğu kisi böyle memnun sora başka kullanmis zatn bakalm biz nolcaz
Sleppy çok taşırıyomuşSleppy kullanıyorum memnunum net ten sipariş veriyorum ıslak mendille kapıya kadar geliyo
Molfix kullandınız mıBende dün sleppy sipariş verdim. Çok kararsızdım.
Bende gelsin yavaş yavaş öğrencem artık cok heyecanlıyım yaAynen kuzum hayirlisi ilk ay zaten 3 saate bir hatta bazen 2 saate bir degistiriyorsun o yuzden fark etmiyor ben gece bile degistirmek zorunda kaliyorsun cisi cikardi hep bebek kucuk olunca oturmuyor tam birfe tam anlamiyla baglamayi 2. Aydan sonra ogrendim
Daha bebek gelmedi benim kullanmak nasip olmadıMolfix kullandınız mı
Hayırlısıyla sağlık bir sekilde kucagina al kuzum ogreniyor insan herseyiBende gelsin yavaş yavaş öğrencem artık cok heyecanlıyım ya
Ben kullandim guzel cikarmiyor hic bir sekilde ama icinde minik minik taslar var göbek kısmında daha yoğun var ben o yuzden degistirdim canim cok ince oldugu icin taslar ele geliyorMolfix kullandınız mı
Inşallah canim Allah razı olsunHayırlısıyla sağlık bir sekilde kucagina al kuzum ogreniyor insan herseyi
Sleepy merhaba bebek setini tavsiye ederim sonrasında ise molfix. Prima losyon iceriyor ve losyon bebeklere cok zararli bilginize. Birde Instagramda mühendisinoglu diye birisi var onun sayfasına bir goz atabilirsiniz.Yeni doğcak çocuğuma bez alcam ama çok kararsızım molfix i çok öneriyolar primayı da. Tecrübelerinizi paylaşırmısınız
Canım sleepy benim oğlumda çok sızdırma yaptı yani bir sefer olur neyse dersinde her seferinde oldu seni üzmek gibi olmasın ama tecrübemi söylemek istedimBende dün sleppy sipariş verdim. Çok kararsızdım.
Yok ne üzmesi cnim vala bizde cok baktık ettik kimi memmun kimi böyle senin gibi bakalımCanım sleepy benim oğlumda çok sızdırma yaptı yani bir sefer olur neyse dersinde her seferinde oldu seni üzmek gibi olmasın ama tecrübemi söylemek istedim
Ne bileyim kız insan hamileyken hormonları farklı çalışıyor ondan dedimYok ne üzmesi cnim vala bizde cok baktık ettik kimi memmun kimi böyle senin gibi bakalım