Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz sleepy ve molfixten memnun kaldik.ancak prima hic iyi gelmedi.bebekten bebege degisiyor o yuzden stok yapmayin ilk etapta.denemek icin farkli markalardan kucuk paketler alin.bebek birkac aylik olunca birinde karar kilar devam edersiniz hem bosa gitmez paraniz.Yeni doğcak çocuğuma bez alcam ama çok kararsızım molfix i çok öneriyolar primayı da. Tecrübelerinizi paylaşırmısınız
Bende dun verdim inşallah bizde memmun oluruzSleppy kullanıyorum memnunum net ten sipariş veriyorum ıslak mendille kapıya kadar geliyo
1 numara kac aya kadar kullaniliyorbiz sleepy ve molfixten memnun kaldik.ancak prima hic iyi gelmedi.bebekten bebege degisiyor o yuzden stok yapmayin ilk etapta.denemek icin farkli markalardan kucuk paketler alin.bebek birkac aylik olunca birinde karar kilar devam edersiniz hem bosa gitmez paraniz.
Izotonik mendilerrdenmi aliyorsunuzBende dun verdim inşallah bizde memmun oluruz
Hem bezi hem mendilimiz sleep mendilde izotonikIzotonik mendilerrdenmi aliyorsunuz
Hangi siteden aldinizHem bezi hem mendilimiz sleep mendilde izotonik
Daha elimize gelmedi ama n11den sipariş verdik. Ürünlerinden gayet memnunumHangi siteden aldiniz
Ilk ay ne kadar gidiyo pez sen ne kadar kullandınIlk 1 ay sleepy kullandım ilk ay bebegime tam olan o oldu sonra 2 3 4. Aylarda molfix kullandım sleepy hep çıkıyordu simdi prima premium care kullaniyorum
Ilk ay ne kadar gidiyo pez sen ne kadar kullandınIlk 1 ay sleepy kullandım ilk ay bebegime tam olan o oldu sonra 2 3 4. Aylarda molfix kullandım sleepy hep çıkıyordu simdi prima premium care kullaniyorum
Ilk 8 gun 68 tane prima kullandim kuzum ama prima hep cikardi cisini sonra sleepy aldim bebegime tam oldu onda 2. Ayin yarisinda molfix 2 numaraya gectim ondan memnun kaldim 3. 4. Ayda kullandim sonra molfix in icinde tas gibo seyler vardi biraktim simdi 5. Aydayiz prima premium care kullaniyorum cok memnunum poposu hep koru kaliyor ve gece 11 den takiyorum saat sabah 10 a hatta 11 e kadar alti kuru kaliyor uyudugu icin uyandırıp degistremiyorsun emmeye kalktigindada uykusu geçmesin diye mecbur uzun sure kaliyor ama prima cok iyi bu konuda ilk aylar cok alt degistiriyorsun simdi o kadar ihtiyac kalmiyoe canimIlk ay ne kadar gidiyo pez sen ne kadar kullandın
Bizde sleep'i verdik 120kusurlu ilk olarak onu kullanalım memnun kalirsak ona hep devam ederiz dedi eşim. Ilk aylar desene motor takılı olcakIlk 8 gun 68 tane prima kullandim kuzum ama prima hep cikardi cisini sonra sleepy aldim bebegime tam oldu onda 2. Ayin yarisinda molfix 2 numaraya gectim ondan memnun kaldim 3. 4. Ayda kullandim sonra molfix in icinde tas gibo seyler vardi biraktim simdi 5. Aydayiz prima premium care kullaniyorum cok memnunum poposu hep koru kaliyor ve gece 11 den takiyorum saat sabah 10 a hatta 11 e kadar alti kuru kaliyor uyudugu icin uyandırıp degistremiyorsun emmeye kalktigindada uykusu geçmesin diye mecbur uzun sure kaliyor ama prima cok iyi bu konuda ilk aylar cok alt degistiriyorsun simdi o kadar ihtiyac kalmiyoe canim
Suan kac numara aliyorsunuzIlk 8 gun 68 tane prima kullandim kuzum ama prima hep cikardi cisini sonra sleepy aldim bebegime tam oldu onda 2. Ayin yarisinda molfix 2 numaraya gectim ondan memnun kaldim 3. 4. Ayda kullandim sonra molfix in icinde tas gibo seyler vardi biraktim simdi 5. Aydayiz prima premium care kullaniyorum cok memnunum poposu hep koru kaliyor ve gece 11 den takiyorum saat sabah 10 a hatta 11 e kadar alti kuru kaliyor uyudugu icin uyandırıp degistremiyorsun emmeye kalktigindada uykusu geçmesin diye mecbur uzun sure kaliyor ama prima cok iyi bu konuda ilk aylar cok alt degistiriyorsun simdi o kadar ihtiyac kalmiyoe canim
Bebegim 7.400 5 ay 6 günlük 4 numara aliyorumSuan kac numara aliyorsunuz
Ilk aylar sleepy guzel canim sonraki aylar bana kucuk geldi ve devamli cisi ciktiBizde sleep'i verdik 120kusurlu ilk olarak onu kullanalım memnun kalirsak ona hep devam ederiz dedi eşim. Ilk aylar desene motor takılı olcak
Çoğu kisi böyle memnun sora başka kullanmis zatn bakalm biz nolcazIlk aylar sleepy guzel canim sonraki aylar bana kucuk geldi ve devamli cisi cikti