Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kizim 3.5 aylik bebem naturelden cok memnunum 2 nunarasini kullandik simdi 3teyimKızlar hangi bebek bezini kullaniyosunuz hangisi daha iyi pişik yapmayan bebek bezi varmi kızıma sleepy kulaniryorum 2 satte bir altını temizleyip kremlememe rağmen pişik oluyo ne yapmam lazim
Aynen altına kadar gecirmisSleepy bizi rezil etti. Bebem göbeğine kadar kaka içinde kaldı.
Molfix pişik yaptı. Prima çok pahalı.
Baby Turco aldım bu hafta. Gayet memnun kaldım.
yıkanabilir bebek bezi tavsiye ederimKızlar hangi bebek bezini kullaniyosunuz hangisi daha iyi pişik yapmayan bebek bezi varmi kızıma sleepy kulaniryorum 2 satte bir altını temizleyip kremlememe rağmen pişik oluyo ne yapmam lazim
iki cocugumada prima kullandim ama şimdiki prima aşırı sizdiriyo bi kac aydir molfix kullaniyorum pişik içinde her bez degisiminden sonra temizleme pamugu ile bebe yağı sürün üzerinede popolin hem pişige iyi geliyor hemde olmasini önlüyorKızlar hangi bebek bezini kullaniyosunuz hangisi daha iyi pişik yapmayan bebek bezi varmi kızıma sleepy kulaniryorum 2 satte bir altını temizleyip kremlememe rağmen pişik oluyo ne yapmam lazim
Peki primanin hangisini kullaniyosun? Ben prima premium care aldım ama diyorum acaba aktif bebek mi alsam fiyat farki da var benim paşa cok rahatsız oluyor en fazla 3 4 saatte değiştiriyorum bezini gece bileSleepy inanılmaz sızdırıyor. Çiş içinde kaldı atleti. Kaç kere baştan ayağa soyduk. Primadan şaşmayın. İç dokusu bile farklı.
Care'in iç dokusu baya kalın mümkün değil sızdırmıyor. Aktif bebek ise çok hareket eden bebekler için atlete, alta taşmasını engelliyor. Ben çok sevdim, aktif alıyorum. Biz de 58 gunluguz. Şuan 2 numara premium care stoğumuz var. O bitince aktif devam.Peki primanin hangisini kullaniyosun? Ben prima premium care aldım ama diyorum acaba aktif bebek mi alsam fiyat farki da var benim paşa cok rahatsız oluyor en fazla 3 4 saatte değiştiriyorum bezini gece bile
Biz çok sık değiştiriyoruz o zaman aktif bebek deneyebiliriz benim paşa da 2 aylıkCare'in iç dokusu baya kalın mümkün değil sızdırmıyor. Aktif bebek ise çok hareket eden bebekler için atlete, alta taşmasını engelliyor. Ben çok sevdim, aktif alıyorum. Biz de 58 gunluguz. Şuan 2 numara premium care stoğumuz var. O bitince aktif devam.