- 24 Mart 2014
- 1.193
- 538
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bu belirtilerin aynisi vardi böbrek iltihabı çıktı canım gecmis olsun.Bir kaç ay önce doktor kan tahlili yapmıştı böbreklerde Problem yok dedi ama herkes böbrek diyo endişe duymaya başladım
3 tüp kan verdim böbrek, guatr, şeker, kanda mikrop baktı sapa sağlamsın dedi ama ben hissediyorum ki üşüttüm çünkü ayaklarım hiç ısınmıyor kırık var iki ayağımda da sıcakken iyi ama biraz soğuk olunca böyle oluyorİdrar yolu enfeksiyonu var. Havalar da soguk usutmus de olabilirsin ama o onemli degil gecer kisa sure sonra. Bol bol su icmen lazim gunde en az 2litre. Sanirim doktora gittiginde sana cipro antibiyotik vericek bi de monurol saşe verir bir haftada gecer. Ay ben insanlarin gidip butuun kan testlerini yaptirmasindan yanayim bence yaptir hazir gitmisken demir eksikligi mi var aşi ihtiyacin mi var ne varsa hepsini soyluyo doktor. Sirf bunun icin gecende 7 tup kan verdim
Süt kaynat içine maydanoz koy buharına otur dediler onu yaptıktan bir hafta sonra böyle oldu bide ben sık duş alan biriyim üşütmüş olmaktan başka bir şey gelmiyor aklımaŞu an seni ilaçlar dışında rahatlatçak tek şeyi söyleyeyim canim. Bunuda bana doktor dedi. su yada sütü güzelce kaynat tencerede . Fıkır fıkır kaynadığı zaman biraz büyük bir kovaya dök üstüne otur. Dikkat et kendini yakmadan bacaklarini da havluyla ört hava kaçmasın kovadan . O buhar senin bütün içini temizlicek ve çok rahatlıcaksın buhar bitene kadar otur.
Biyokimya hemogram idrar testi hepsine baktirsaydin. Bi de orda biyerde CRP yazan bi deger var 0-1 arasinda olmasi lazim yuksekse efeksiyon vardir. Gecmis olsun3 tüp kan verdim böbrek, guatr, şeker, kanda mikrop baktı sapa sağlamsın dedi ama ben hissediyorum ki üşüttüm çünkü ayaklarım hiç ısınmıyor kırık var iki ayağımda da sıcakken iyi ama biraz soğuk olunca böyle oluyor
Rica ederim. Biz kiraz mevsiminde yediğimiz kiraz saplarını atmaz kuruturuz. Yalnız çok yıllık olmasın, etkisi kalmıyor hatta aflatoksin filan bile üreyebilir. Tekrar geçmiş olsun.Aaa ben bugün kiraz sapını deneyim hiç aklıma gelmedi dolabın kapağında da duruyor ha bakar kör oldum bide iyimi hiç aklıma gelmedi teşekkür ederim
Ömür uzatan sebzelerBen böbrek rahatsız olunca hissediyorum ki genelde 25 ten bir bardak eksik olsun hemen şişer taş gibi olur ağrı başlar bu aklıma geleni
Turp hiç yemem yimem ama bilgi için teşekkür ederimÖmür uzatan sebzeler
Turp:
Böbreklerdeki mikropları öldürür. Kum ve taşların dökülmesine yardımcı olur. Karaciğer şişliğini indirir. Sarılıkta faydalıdır. Safra taşlarının düşürülmesine yardımcıdır. Romatizma, siyatik astım ve bronşite faydalıdır.
Alıntı
Bir de limon böbreklere çok iyi gelir. Limonata yapın için hiç ya da az tatlandırmak kaydıyla.
Geçtiğimiz temmuz da biriktirdiydim 1 sene bile olmadı......Rica ederim. Biz kiraz mevsiminde yediğimiz kiraz saplarını atmaz kuruturuz. Yalnız çok yıllık olmasın, etkisi kalmıyor hatta aflatoksin filan bile üreyebilir. Tekrar geçmiş olsun.
Sevindim, temmuzda biriktirdiysen küflenme filanda yoksa sorun olmaz.Geçtiğimiz temmuz da biriktirdiydim 1 sene bile olmadı......
Adminler konuyu başlığa taşıyınca buna benzer bir kaç konu vardı rezene onu denedim biraz iyi gibiyim rezene içeyim bir kaç gün günümde yakın iyi olur ağrı şiddetini azaltıyor
Rica ederim, pırasada faydalı bu konuda.Turp hiç yemem yimem ama bilgi için teşekkür ederim