Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları Hangi başlıkta yazılır bilmiyorum

Daha yeni oldum bundan..
Allah başa vermesin bi daha..
Eczaneye anlat m ıle başlayan bi tek içimlik bi toz veriyorlar..suya katıp içiyorsun..
Emın ol yarım saatte kesiyor..
Cektıgın eziyete yazık..

Yüksek ihtimalle idrar yolu enfeksiyonu ve ilaçsız geçeceğini hiç sanmıyorum. Ama kum da döküyor olabilirsiniz, bende de olmuştu bir ara idrarımı yaparken değil bitmesine yakın bir yanma oluyordu acı hissediyordum resmen doktora gittim yapılan testler sonucu kum döktüğüm anlaşıldı.

Çok çok özür dileyerek yazıyorum hangi konu altına yazacağımı bilmediğim için buraya yazıyorum nasıl başlayacağımıda bilmiyorum kusura bakmayın direk konuya giriyorum ama bilgisi olan biri var ise yardımcı olursa sevinirim idrar yolu enfeksiyonu yada üşütme bilmiyorum bu yüzden doktora gitmek istemiyorum sanki sürekli idrarım var sürekli idrardan sonra yanma oluyor bir hafta oldu geçmedi açık saçık gezen biri değilim yani üşüttüm deyim ayağım rahatsız soğuğa dayanamadığım için sürekli çorap patik beden sağlığıma da dikkat ederim ama bilmiyorum ılık havlu gibi bir yöntem felan mı denesem nasıl geçer bilgisi olan ise yardımcı olursa sevinirim teşekkür ederim

cnm aynısı banada oldu geçen sene sık idrara çıkma ve yanma dr a gittim idrar testi yaptı İdrar yolları enfeksiyonu dedi bol su iç dedi birde ilaç yazdı geçti gitti,

dr a gitmeden olmaz alttan muayene etmiyorlar merak etme

Yüksek ihtimalle idrar yolu enfeksiyonu ve ilaçsız geçeceğini hiç sanmıyorum. Ama kum da döküyor olabilirsiniz, bende de olmuştu bir ara idrarımı yaparken değil bitmesine yakın bir yanma oluyordu acı hissediyordum resmen doktora gittim yapılan testler sonucu kum döktüğüm anlaşıldı.

evet o banada oldu kum dökmüşüm ama haberim olmadı:KK64:

Git gide ilerler geçmez böyle. Doktora gidin mutlaka,bobreklere zarar vermesin

Çok çok özür dileyerek yazıyorum hangi konu altına yazacağımı bilmediğim için buraya yazıyorum nasıl başlayacağımıda bilmiyorum kusura bakmayın direk konuya giriyorum ama bilgisi olan biri var ise yardımcı olursa sevinirim idrar yolu enfeksiyonu yada üşütme bilmiyorum bu yüzden doktora gitmek istemiyorum sanki sürekli idrarım var sürekli idrardan sonra yanma oluyor bir hafta oldu geçmedi açık saçık gezen biri değilim yani üşüttüm deyim ayağım rahatsız soğuğa dayanamadığım için sürekli çorap patik beden sağlığıma da dikkat ederim ama bilmiyorum ılık havlu gibi bir yöntem felan mı denesem nasıl geçer bilgisi olan ise yardımcı olursa sevinirim teşekkür ederim

normal aile hekimine git.
idrar tahlili yapıp bi antiseptik ve antibiyotik verecekler 1 güne kalmaz semptomlar biter. 1 hafta ilaç kullanırsın.
bol su iç. sürekli su iç. çok su iç.

Antibiyotik tedavisi kaşıntı yapıyor o yüzden kullanamıyorum bide ilaç kullanmak bana sağlıklı gelmiyor daha çok doğal olsun istiyorum çünkü kazada aldığım ilaçlar yediğim serumlar hastahaneden soğuttu beni

kaşıntısı için de krem veriyorlar.
kendi kendine geçmez sistitten nefrite çevirir böbreklerinden olursun Allah korusun.

Uva ursi yapraklarindan yapilmis olac veya cay var eczanelerde ama trde varmı bilmem.oda iyi gelir ama sıcak su torbası falan tavsiye etmem iltihaba sıcak iyi gelmez

Lütfen ama lütfen doktora git.

Bu saatte sağlık ocağı kapalı oluyor ılık pamuklu bir bez ile tampon yaptım ama bez soğuyunca yine aynı oldu

İki gün sonra 24 bitecek
Yaşım ile alakası yok geçen yılda böyle oldu doktor kendini sıcak tut ilaç ile tedavi etmek istemiyorum hastalarımı dedi bu yıl da ben gitmek istemiyorum kişi kendinin doktoru olmazsa doktor ne yaparsa yapsın geçicidir der babam ben kendi kendimin doktoru olmak istiyorum zira hastahaneden sıkıldım artık o kadar çok işim var ki hastahanede adım atsam kaç ay sonra çıkarım bilmiyorum

Dr konusunu abartmayın lütfen, böbrek rahatsızlığı ya da mantar da olabilir, idrar yolları iltihabı yanı sıra. Tahlil yapılmadan neyiniz var nasıl bileceksiniz? Dr. a mutlaka gidin ne olduğu anlaşılsın derim ama destekleyici olarak önerim: Kiraz sapı çayını öneriyor uzmanlar. İdrar yolları ve böbrek rahatsızlıklarında. Birde o bölgeyi sirkeli su ile yıkarlar mikrop kırılsın doğal yolla diye. Bir araştırın. Geçmiş olsun...

Aaa ben bugün kiraz sapını deneyim hiç aklıma gelmedi dolabın kapağında da duruyor ha bakar kör oldum bide iyimi hiç aklıma gelmedi teşekkür ederim

X