Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok çok özür dileyerek yazıyorum hangi konu altına yazacağımı bilmediğim için buraya yazıyorum nasıl başlayacağımıda bilmiyorum kusura bakmayın direk konuya giriyorum ama bilgisi olan biri var ise yardımcı olursa sevinirim idrar yolu enfeksiyonu yada üşütme bilmiyorum bu yüzden doktora gitmek istemiyorum sanki sürekli idrarım var sürekli idrardan sonra yanma oluyor bir hafta oldu geçmedi açık saçık gezen biri değilim yani üşüttüm deyim ayağım rahatsız soğuğa dayanamadığım için sürekli çorap patik beden sağlığıma da dikkat ederim ama bilmiyorum ılık havlu gibi bir yöntem felan mı denesem nasıl geçer bilgisi olan ise yardımcı olursa sevinirim teşekkür ederim
Yüksek ihtimalle idrar yolu enfeksiyonu ve ilaçsız geçeceğini hiç sanmıyorum. Ama kum da döküyor olabilirsiniz, bende de olmuştu bir ara idrarımı yaparken değil bitmesine yakın bir yanma oluyordu acı hissediyordum resmen doktora gittim yapılan testler sonucu kum döktüğüm anlaşıldı.
Çok çok özür dileyerek yazıyorum hangi konu altına yazacağımı bilmediğim için buraya yazıyorum nasıl başlayacağımıda bilmiyorum kusura bakmayın direk konuya giriyorum ama bilgisi olan biri var ise yardımcı olursa sevinirim idrar yolu enfeksiyonu yada üşütme bilmiyorum bu yüzden doktora gitmek istemiyorum sanki sürekli idrarım var sürekli idrardan sonra yanma oluyor bir hafta oldu geçmedi açık saçık gezen biri değilim yani üşüttüm deyim ayağım rahatsız soğuğa dayanamadığım için sürekli çorap patik beden sağlığıma da dikkat ederim ama bilmiyorum ılık havlu gibi bir yöntem felan mı denesem nasıl geçer bilgisi olan ise yardımcı olursa sevinirim teşekkür ederim
Antibiyotik tedavisi kaşıntı yapıyor o yüzden kullanamıyorum bide ilaç kullanmak bana sağlıklı gelmiyor daha çok doğal olsun istiyorum çünkü kazada aldığım ilaçlar yediğim serumlar hastahaneden soğuttu beni
Yaparken değil, yaptıktan sonra yanıyor kaşınmaya başlıyor ve sürekli idrarım var gibi hissediyorumevet o banada oldu kum dökmüşüm ama haberim olmadı
Yaparken değil, yaptıktan sonra yanıyor kaşınmaya başlıyor ve sürekli idrarım var gibi hissediyorum
Lütfen ama lütfen doktora git.Çok çok özür dileyerek yazıyorum hangi konu altına yazacağımı bilmediğim için buraya yazıyorum nasıl başlayacağımıda bilmiyorum kusura bakmayın direk konuya giriyorum ama bilgisi olan biri var ise yardımcı olursa sevinirim idrar yolu enfeksiyonu yada üşütme bilmiyorum bu yüzden doktora gitmek istemiyorum sanki sürekli idrarım var sürekli idrardan sonra yanma oluyor bir hafta oldu geçmedi açık saçık gezen biri değilim yani üşüttüm deyim ayağım rahatsız soğuğa dayanamadığım için sürekli çorap patik beden sağlığıma da dikkat ederim ama bilmiyorum ılık havlu gibi bir yöntem felan mı denesem nasıl geçer bilgisi olan ise yardımcı olursa sevinirim teşekkür ederim
Bir kaç ay önce doktor kan tahlili yapmıştı böbreklerde Problem yok dedi ama herkes böbrek diyo endişe duymaya başladımBöbreklerde sorun olabilir
Ben böbrek rahatsız olunca hissediyorum ki genelde 25 ten bir bardak eksik olsun hemen şişer taş gibi olur ağrı başlar bu aklıma geleniBöbreklerde sorun olabilir