hangi banyo seti sizce güzel

teberdem

paşam büyüyor
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
303
11
643
39
Burdur

Arkadaşlar bir site buldum primanova setleri en uygun burada ama bu iki set arasında kararsız kaldım sizce hangisi güzel.

banyonun rengine ya da sevdiğin renge göre karar ver mor çok karizma diğeri çok sevimli ikisi de harika ama sanırım ben moru alırdım

İkisinin de tarzı çok farklı... Bence nasıl bir banyo istiyorsan ona göre seç
Ben olsam moru alırdım ama mor olanı da bir çok yerde gördüm gerçekten çok sevimli ve insana al beni diyor

bence ikincisi al.neden diye sorarsan,bu banyo setlerinin geneli seramik ve çöp kutusu kapağını sen açıosun.o kadar kolay kırılıyroki.erkekler çok kibarda değil bu tarz takımlarda.kırılma olasılığı çok yüksek.ki koçtaşta gözlerimin önünde bi takım kırıldı.çocuk fln olursa ki daha kötü.yalnız ikinci takımıda biliyrm o sert bi plastik sanırım akrilik.kırılmaz...we taşlı.daha kullnışlı we daha uzun ömürlü olur.
(taşlı modelin iyahıda görümcemde war.ok pişmandı taşları dökülmüş.ankaraya geldiğinde mudodan bi set aldı ewine 1 senelik ewli..)karar senin...ben beyaz çelik çöp kutusu aldım aldm.daha kullnaışlı olsun diye.

aslında benimde gözümde mor var hem mor seramik olmadığından kolay kırılmaz mavi olanı seramik çünkü. ama mavi olanıda her banyoya uyar her renk var diye kararsız kaldım. Kiracı olacağımız için öyle banyoya göre alma lüksüm olmayacak. sanırım bende moru alacağım.

Bu arada yorumlarınız için teşekkürler:):):):)

bu arada morun fiyatıda daha uygun

plastik ürünleri ben pek beğenmiyorum, yerinde olsam diğerini düşünürdüm, diğer takımda kırılma ihtimlai yüksek olan bir çöp sepeti var, onu almasan diğerlerini alsan olmuyor mu ki, bir çok yerden şık ve dayanıklı çöp sepetleri alabilirsin. ben banyo takımımı bu şekilde almayı planlıyorum.

Son düzenleme:
:79:
mor setin fiyatı 155 mavinin ise 180li bir rakamdı yanlış hatırlamıyorsam...

cnm ıkısıde cok gusel ama mor daha sık bence bu arada fıyat olarak 155 bence cok ben aynı takımı 70 80 e gordum cogu yerde

üsttekini beğendim.banyon ile renk uyumu olur ise çok sevimli duruyor.

ayy ben o morlunun kırmızısına bayılıyorum... ama alacağın paspas takımıyla cook güzel kombin edersin... cok şık bence.. diğeri de cok sevimli ama çocuksu... mor olan çok şık....

Bende primanova kullanıyorum 2 senedir çok ta memnunum ikisi de çok şık ama mor güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…