• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangi banyo seti sizce güzel

canim bi isim versen nerde mesela? bende bakmistim bunlara ama bi banyo setine hayatta o kadar para vermem.70 80 iyiymis ama.koctasda görmüstüm bende.sen nerelerde gördün?

obende gordum ayrıca bıde eger bursalıysan yerını tarıf edebılırım adını hatırlamıyorum orda gordum

$ff07a815-ac51-1212-692e-e94f6375a620.webp

bunuda ben kendı banyoma aldım porselen 60 tl

su anda bursada yasamiyorum ama bursaliyim canim.her yaz ordayim.annemler orda.gittigimde bakicam mutlaka.

o zmn bı yer daha tarıf edeyım cnm sonmez ve merıdyenın arkasında eskıden oben vardı belkı bılıyosundur sımdı oranın adı degıstı ben alısverıs yapıyorum fıyatları cok uuygun ama adını hıc hatırlamıyorum aklında bulunsun orayada bak derım

o zmn bı yer daha tarıf edeyım cnm sonmez ve merıdyenın arkasında eskıden oben vardı belkı bılıyosundur sımdı oranın adı degıstı ben alısverıs yapıyorum fıyatları cok uuygun ama adını hıc hatırlamıyorum aklında bulunsun orayada bak derım

tamam canim saol.bi bakayim ben.eger gercekten kaliteleri ayni koctas daki gibiyse alirim iki tane.ama bazen benzeri fakat daha kalitesizi olabiliyo.

seninkide güzelmiş canım ama beyaz beyazda pek kendini göstermezmiş gibi geliyor bana o yüzden farklı renkler tercih ediyorum.

evet beyaz beyazda gostermez kendını dogru dıyosun cnm. benım banyomda kahve tonları ve yaldızlı o yuzden krem aldım kı bogmasın renk katsın dıe dusundum.

evet beyaz beyazda gostermez kendını dogru dıyosun cnm. benım banyomda kahve tonları ve yaldızlı o yuzden krem aldım kı bogmasın renk katsın dıe dusundum.

ozaman olabilir tatlım nedense benim banyo deyince beyaz ağırlıklı fayanslar geliyorda aklıma hep öyle gördüğümden olabilir güle güle kullan:):)

aslında benimde gözümde mor var hem mor seramik olmadığından kolay kırılmaz mavi olanı seramik çünkü. ama mavi olanıda her banyoya uyar her renk var diye kararsız kaldım. Kiracı olacağımız için öyle banyoya göre alma lüksüm olmayacak. sanırım bende moru alacağım.

Bu arada yorumlarınız için teşekkürler:):):):)

bu arada morun fiyatıda daha uygun:66::66:

bence kira da olsa banyoyu gör ondan sonra al, en azından evin değişse bile ilk oturduğun eve uysun :)

bende banyo setimi değiştirmek isterken bu topik çıktı karşıma bir bakayım dedim. mor olan benimkinin aynısı. benim banyom siyah beyaz, o yyüzden bek yakışmadı...
daha iyi duracağını düşünmüştüm alırken :97:

plastik ürünleri ben pek beğenmiyorum, yerinde olsam diğerini düşünürdüm, diğer takımda kırılma ihtimlai yüksek olan bir çöp sepeti var, onu almasan diğerlerini alsan olmuyor mu ki, bir çok yerden şık ve dayanıklı çöp sepetleri alabilirsin. Ben banyo takımımı bu şekilde almayı planlıyorum.

kesinlikle mor hem şık hem çok güzel diğeride güzel ama zaman içinde sıkar diye düşünüyorum. Mor bence

mor setin fiyatı 155 mavinin ise 180li bir rakamdı yanlış hatırlamıyorsam...

155 tl mi?? :O ciddi olamasin.... gercektenmi?? abowww... ben yurtdisinda yasiyorum ve bu tarz banyo setleri burada en fazla 5 € yani 10 TL yapiyor.
düsün 10 tl gercekten sastim kaldim 155 tl :S allah kolaylik versin canim yaa.. cok pahalimis gercekten ben vermezdim okadar para

Back
X