cnm ben bursadayım burda hemen hemen butun zuccacıyelerde var o fıyata
canim bi isim versen nerde mesela? bende bakmistim bunlara ama bi banyo setine hayatta o kadar para vermem.70 80 iyiymis ama.koctasda görmüstüm bende.sen nerelerde gördün?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ben bursadayım burda hemen hemen butun zuccacıyelerde var o fıyata
canim bi isim versen nerde mesela? bende bakmistim bunlara ama bi banyo setine hayatta o kadar para vermem.70 80 iyiymis ama.koctasda görmüstüm bende.sen nerelerde gördün?
obende gordum ayrıca bıde eger bursalıysan yerını tarıf edebılırım adını hatırlamıyorum orda gordum
su anda bursada yasamiyorum ama bursaliyim canim.her yaz ordayim.annemler orda.gittigimde bakicam mutlaka.
seninkide güzelmiş canım ama beyaz beyazda pek kendini göstermezmiş gibi geliyor bana o yüzden farklı renkler tercih ediyorum.
su anda bursada yasamiyorum ama bursaliyim canim.her yaz ordayim.annemler orda.gittigimde bakicam mutlaka.
o zmn bı yer daha tarıf edeyım cnm sonmez ve merıdyenın arkasında eskıden oben vardı belkı bılıyosundur sımdı oranın adı degıstı ben alısverıs yapıyorum fıyatları cok uuygun ama adını hıc hatırlamıyorum aklında bulunsun orayada bak derım
böğürtlencim sen alırsan tam olarak yerini banada tarif et olurmu bizimkilerden birinin yolu düşerse aldırayım...
seninkide güzelmiş canım ama beyaz beyazda pek kendini göstermezmiş gibi geliyor bana o yüzden farklı renkler tercih ediyorum.
evet beyaz beyazda gostermez kendını dogru dıyosun cnm. benım banyomda kahve tonları ve yaldızlı o yuzden krem aldım kı bogmasın renk katsın dıe dusundum.
aslında benimde gözümde mor var hem mor seramik olmadığından kolay kırılmaz mavi olanı seramik çünkü. ama mavi olanıda her banyoya uyar her renk var diye kararsız kaldım. Kiracı olacağımız için öyle banyoya göre alma lüksüm olmayacak. sanırım bende moru alacağım.
Bu arada yorumlarınız için teşekkürler:):):):)
bu arada morun fiyatıda daha uygun![]()
plastik ürünleri ben pek beğenmiyorum, yerinde olsam diğerini düşünürdüm, diğer takımda kırılma ihtimlai yüksek olan bir çöp sepeti var, onu almasan diğerlerini alsan olmuyor mu ki, bir çok yerden şık ve dayanıklı çöp sepetleri alabilirsin. Ben banyo takımımı bu şekilde almayı planlıyorum.
mor setin fiyatı 155 mavinin ise 180li bir rakamdı yanlış hatırlamıyorsam...