- 12 Nisan 2020
- 273
- 117
- 18
- Konu Sahibi Boncuk annesi
-
Teşekkürler cevaplarınız içinOğlum temmuz, kızım kasım doğumlu.
Oğlum 9 ay hiç hasta olmadı ama ben doğum sonrası döktüğüm teri tarif edemem. Bir de yaz bebeklerinin emekleme zamanı kışa geliyor, yine üşüyorlar yerde sürünürken..
Kızım ise aynı sizde olduğu gibi 1 aylıkken hastalandıemeklerken ise yaz olduğu için sıkıntı yaşamadık..
Yaş aralığı 3 buçuğu aşmasın derim, 4 yaş sonrası kıskançlık zirve yapıyor
Hayırlısı olsun hakkınızda..
Ağustosta doğum yapmak hem bebeği hem anneyi kötü etkiliyodur heralde sıcaktaEylülde biraz mantıklı geliyor bana..hem çok sıcak değil hem kışa girmeden yani..yaza kadar da büyür vs.
Kızlaaar yok mu başka doğum yaptığı mevsimden aydan memnun olan yada olmayan
Ayy korkuttunuz beni wala..benim ilk bebe karnımda öldü 2 buçuk aylıkken..sonra kızım oldu..ikiside hemen oldu ama korktum siz böyle deyinceNisan ayında doğum yaptım oğluma maşallah öok güzel bir zamandı benim için ne sıcak ne soğuktu yazı atlattık öyle böyle.. diğer yaz gelene kadar yürümeye başladı derken oldu bitti.
yaş aralığına gelince 3 yaşını doldurur tekrar hamile kalırım 4 yaş olur arası diye düşünüyordum amma... oğlum 6 yaşına geldi hala olmuyor 2. evladım normal yollarla normal doğumla doğum yaptım fakat tüplerim tıkanmış.. şöyle olur böyle olır hemen hamile kalırım nasılsa diye düşünüyordum ben.. Ama dememek lazımmış herşeyin hayırlısı olsun inşAllah
Nisanda doğum yapmayı bende çok isterim en sevdiğim ayAyy korkuttunuz beni wala..benim ilk bebe karnımda öldü 2 buçuk aylıkken..sonra kızım oldu..ikiside hemen oldu ama korktum siz böyle deyince
Kışın kızım bir aylıkken öyle bi hastalandıki kus kus helak oldu yavrumİnşallah ekimde doğuracağım. Hayatta en sevmediğim şey güzel havalarda tüm gün evde oturmak (mesela bu günler). O yüzden seviniyordum yazın tatilimi yaparım, bebek kışın büyür, bahara kadar her gün dışarı çıkacak şekle gelir diye ama kışın üşütme meselesi beni korkuttu.
Evet bnde duymuştum bunu..Hamile kalacaksan güneşli günlerin bol olduğu vakit,bedeni çok güneş görmeyen hamile kadınlarda son araştırmalar otizm etkisi olabilirmiş bu da d vitamin eksikliğinden dolayı ayrıca şizofren nedenlere arasında hamile olan kadının hamileyken bedenin güneşe maruz kalmamasından güçlü bulgular varmış
Güneş çok, çok önemli
Ayrıca son bahar ve kışın doğan çocuklarda alerji olma durumuyla yüksekmiş
Kaç yasındasn bu arada canmNisan ayında doğum yaptım oğluma maşallah öok güzel bir zamandı benim için ne sıcak ne soğuktu yazı atlattık öyle böyle.. diğer yaz gelene kadar yürümeye başladı derken oldu bitti.
yaş aralığına gelince 3 yaşını doldurur tekrar hamile kalırım 4 yaş olur arası diye düşünüyordum amma... oğlum 6 yaşına geldi hala olmuyor 2. evladım normal yollarla normal doğumla doğum yaptım fakat tüplerim tıkanmış.. şöyle olur böyle olır hemen hamile kalırım nasılsa diye düşünüyordum ben.. Ama dememek lazımmış herşeyin hayırlısı olsun inşAllah
Ayy korkuttunuz beni wala..benim ilk bebe karnımda öldü 2 buçuk aylıkken..sonra kızım oldu..ikiside hemen oldu ama korktum siz böyle deyince
İstediğimiz zaman olur inşallah diyelim o zaman..isteyen herkese versin rabbim bu duyguyusizi korkutmak için söylemedim yanlış anlamayın. Ben sadece başımdan geçeni söylemek istedim.. herkeste aynı olmuyor.. kuzenlerimde benim tam tersim oldu ilk çocuklarını uzuuuun uğraşlar sonucu kucaklarına aldılar sonra 2.ci kendiliğinden oldu.. plana gelmiyor pek ben onu öğrendim
Geç değil bence 40 da bile doğum yapanlar var31 oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?