Gebeliğe Hazırlık Hangi ayda doğum yapmak daha mantıklı sizce

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Boncuk annesi

Cennet kokulu kızım😇
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2020
273
117
18
Kızlar meraba 2 yaşında bir kızım var ve kızım ocak ayında doğdu.daha bir aylıkken acaip hasta oldu soğuk oldugu için.sizce hangi ayda doğum yapılmalı tecrübeliler yardımcı olur musunuz lütfen

Kızlar meraba 2 yaşında bir kızım var ve kızım ocak ayında doğdu.daha bir aylıkken acaip hasta oldu soğuk oldugu için.sizce hangi ayda doğum yapılmalı tecrübeliler yardımcı olur musunuz lütfen
Bunu ayarlamak kolay değil. Ama hamilelik kışın çok rahat oluyor yazın sıcaklar mahvediyor insanı. Diğer yandan yazın çocuk bakmak iyi oluyor. Yani ayarlayabilirseniz Mayıs Haziran gibi doğum yapmak mantıklı

Peki hangi yaş aralığı daha uygun
Bu kişiden kişiye değişir bence. Uzmanlar 3-4 yaş ideal diyor. Yaş aralığı az olursa anneyi zorluyor bakımları. En azından ilk çocuk bezden çıkmış olmalı emmeyi bırakmış olmalı ki annenin yükü hafiflesin. Yaş aralığı fazla olunca bakım kolay oluyor ama kıskançlık çok oluyor ki bu çocuğun karakterini çok ciddi anlamda etkileyen bi durum. Bence bunları düşünerek anne kendi karar vermeli

Bana aslında 4 yaş normal geliyor açıkcası..vee nisan mayıs gibi doğum isterim Allah nasip ederse
İşte bende nisanıh 29unda doğum yapacaktım nonmalde ama preeklampsi geçirdim martta doğum yaptım.. Herşey Allahın takdiri.. Bizim hesabımız uymuyor her zaman ne yazık ki

İlk çocuğum temmuz 2017 dogumlu. İki yaşini bitirdigi hafta hamile olduğumu ogrendim. Normalde mart annesi olcaktim subatta 36+6 da dogum yaptim.
Yazin sezeryanla dogum yapmak cidden cok zor. Koca gobekle son aylarin sicaklara denk gelmeside cok zor. Ama sonra bebegin bakimi daha kolay üşüdü derdi yok.
Kışında hamilelik acisindan kolay zaten disari fazla cikilmiyor. Evdesin o son aylarinda. Ee artik hastaneler evler sıcak. Yine üşüdü mü derdi çok yok

Benim evim güneş görmediği için hasta ettik zaten çocuğu.yazın doğum yapanlar ne düşünüyor merak ediyorm

Benim evim güneş görmediği için hasta ettik zaten çocuğu.yazın doğum yapanlar ne düşünüyor merak ediyorm

Oğlum temmuz, kızım kasım doğumlu.
Oğlum 9 ay hiç hasta olmadı ama ben doğum sonrası döktüğüm teri tarif edemem. Bir de yaz bebeklerinin emekleme zamanı kışa geliyor, yine üşüyorlar yerde sürünürken..
Kızım ise aynı sizde olduğu gibi 1 aylıkken hastalandı emeklerken ise yaz olduğu için sıkıntı yaşamadık..
Yaş aralığı 3 buçuğu aşmasın derim, 4 yaş sonrası kıskançlık zirve yapıyor
Hayırlısı olsun hakkınızda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…