- 12 Nisan 2020
- 273
- 117
- 18
- Konu Sahibi Boncuk annesi
-
Bunu ayarlamak kolay değil. Ama hamilelik kışın çok rahat oluyor yazın sıcaklar mahvediyor insanı. Diğer yandan yazın çocuk bakmak iyi oluyor. Yani ayarlayabilirseniz Mayıs Haziran gibi doğum yapmak mantıklıKızlar meraba 2 yaşında bir kızım var ve kızım ocak ayında doğdu.daha bir aylıkken acaip hasta oldu soğuk oldugu için.sizce hangi ayda doğum yapılmalı tecrübeliler yardımcı olur musunuz lütfen
Bu kişiden kişiye değişir bence. Uzmanlar 3-4 yaş ideal diyor. Yaş aralığı az olursa anneyi zorluyor bakımları. En azından ilk çocuk bezden çıkmış olmalı emmeyi bırakmış olmalı ki annenin yükü hafiflesin. Yaş aralığı fazla olunca bakım kolay oluyor ama kıskançlık çok oluyor ki bu çocuğun karakterini çok ciddi anlamda etkileyen bi durum. Bence bunları düşünerek anne kendi karar vermeliPeki hangi yaş aralığı daha uygun
İşte bende nisanıh 29unda doğum yapacaktım nonmalde ama preeklampsi geçirdim martta doğum yaptım.. Herşey Allahın takdiri.. Bizim hesabımız uymuyor her zaman ne yazık kiBana aslında 4 yaş normal geliyor açıkcası..vee nisan mayıs gibi doğum isterim Allah nasip ederse
İlk çocuğum temmuz 2017 dogumlu. İki yaşini bitirdigi hafta hamile olduğumu ogrendim. Normalde mart annesi olcaktim subatta 36+6 da dogum yaptim.Kızlar meraba 2 yaşında bir kızım var ve kızım ocak ayında doğdu.daha bir aylıkken acaip hasta oldu soğuk oldugu için.sizce hangi ayda doğum yapılmalı tecrübeliler yardımcı olur musunuz lütfen
Benim evim güneş görmediği için hasta ettik zaten çocuğu.yazın doğum yapanlar ne düşünüyor merak ediyormİlk çocuğum temmuz 2017 dogumlu. İki yaşini bitirdigi hafta hamile olduğumu ogrendim. Normalde mart annesi olcaktim subatta 36+6 da dogum yaptim.
Yazin sezeryanla dogum yapmak cidden cok zor. Koca gobekle son aylarin sicaklara denk gelmeside cok zor. Ama sonra bebegin bakimi daha kolay üşüdü derdi yok.
Kışında hamilelik acisindan kolay zaten disari fazla cikilmiyor. Evdesin o son aylarinda. Ee artik hastaneler evler sıcak. Yine üşüdü mü derdi çok yok
Benim evim güneş görmediği için hasta ettik zaten çocuğu.yazın doğum yapanlar ne düşünüyor merak ediyormİlk çocuğum temmuz 2017 dogumlu. İki yaşini bitirdigi hafta hamile olduğumu ogrendim. Normalde mart annesi olcaktim subatta 36+6 da dogum yaptim.
Yazin sezeryanla dogum yapmak cidden cok zor. Koca gobekle son aylarin sicaklara denk gelmeside cok zor. Ama sonra bebegin bakimi daha kolay üşüdü derdi yok.
Kışında hamilelik acisindan kolay zaten disari fazla cikilmiyor. Evdesin o son aylarinda. Ee artik hastaneler evler sıcak. Yine üşüdü mü derdi çok yok
Yazin son ayda hamilelik cok zor. Dogumdan sonra da anne icin terleme dolayisiyla zor hele sezeryansaBenim evim güneş görmediği için hasta ettik zaten çocuğu.yazın doğum yapanlar ne düşünüyor merak ediyorm
Peki kışın doğuranlar sizin düşünceleriniz nedir memnun musunuzYazin son ayda hamilelik cok zor. Dogumdan sonra da anne icin terleme dolayisiyla zor hele sezeryansa
Kızım hemen olmuştu 2. Bebeğin doğumunu hangi mevsime getirsem diye düşünüyorm Allahın izniyle tabi öncehamile kalmayi basarabildikten sonraki 9 ay en ideali onemli olan basarmak
Kızım hemen olmuştu 2. Bebeğin doğumunu hangi mevsime getirsem diye düşünüyorm Allahın izniyle tabi önce
[/QUOkalbine gore versin rabbimdarisida bizlere olsun dusurmeden tekrar gebelik versin allahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?