• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket hangi anı sonsuza dek uzatmak isterdiniz

hangi anı sonsuza dek yaşamayı isterdiniz?

• sevgilimin (eşimin) ilk defa elimi tuttuğu anı

OY: 12 14,6%
  • sevdiğimin bana yaslanarak ''seni seviyorum'' dediği anı

OY: 31 37,8%
  • takımınızın ezeli rakibini yendiği anı

OY: 1 1,2%
  • anne-baba olduğunuz anı

OY: 21 25,6%
  • diğer(yazınız)

OY: 17 20,7%

• Ankete Katılan
    82

Zeliha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2007
1.360
2
116
38
İzmir
hayatınız da yaşadığınız hangi anı uzatmak sonsuza dek yaşamak isterdiniz.

eski sevgilimle bi konserde gözlerimizin içine bakıp beraber şarkı söylediğimiz o anın hiç bitmesini istemezdim.

söylediğimiz şarkı da ayrılık şarkısıydı tam komedi duruma hiç uymuyo:D

Annemin bana ninniler söyleyip uyuttuğu an ... işte o anda herşey donsaymışta ben bukadar büyümeseymişim

kuzumu dünyaya getirdiğim an
hayat o an durabilseydi...
o huzuru,o sakinliği,o tadı ve tarifini hala yapamadığım o duyguyu bi daha hiç bi şeyde ve hiç bi yerde bulamadım...

Annemi son kez apartman kapısında gördüğüm anı :( Asansöre bindiğimde bana gülerek el sallayan tatlı güzel yüzünü.....

ilk kızımı normal doğum yaptıktan sonra,göğsümün üzrine koydukları anı.bi de ilk emzirdiğim anı

ay söyleyemem valla bipli çünki... ucundan söyleyim her gece tam o anın hiiççççççççççç bitmemesini istiyorum. ama güzel olan her şeyin bir sonu var yaaaaaa!!!...:dance:-tatlicadiarzu-

Annemin kucağına ilk verildiğim anı
ve
kısmet olursa evlenir bebek doğurursam evladımı kucağıma ilk anı...

zorlu bir normal dogum gecirmeme ragmen cektigim onca aci olsada kizimla ilk göz göze geldigimiz o anin
isde o anda inci tanesi gibi bu melek demisdim
okadarlada kalmisdi birdahaki gözümü acdigimda yogun bakim odasindaydim cünkü:(
ama herseye ragmen deydi

Anneliği dört kez tatmama rağmen,yine de o anların güzelliğini sonsuza dek yaşamak isterdim.

yawwwwww... herkes annelik duygularını anlatmış bense tövbe tövbe okuyanda sapık falan sancak beni...delikafadulden
bende normal doğumla dünyaya getirdim prensesimi, ve benden kopup doğduğunda kaldırdılar bana göstermek için . benim tüm sinir sistemim boşalmıştı o an hüngür hüngür ağladım ve ağlattım doğumhanede ki herkesi. hatta diğer doğun odalarındakilerde gelmişler di. o anın tarifini vermek mümkün değil sadece o anı yaşatanlar bilirler.annelik olağanüstü bir duygu vede kadınlara verilmiş bir hediye.
dilerimki tüm kadınlar hayatların boyunca bir kez bile olsa tatsın anneliği aminnnnnnnn!!!...:Saruboceq:-tatlicadiarzu-

Henüz yaşamadım ama sanırım anne baba olduğumuz anı sonsuza kadar yaşamak isterim
Eşimle evlendiğim gününde bitmesini hiç istememiştim, keşke yine o güne dönebilsem ve o mükemmel gün hiç bitmese :asigim:

eşimle ilk tnıştığımız ve evlenen dek süren o masal gibi günlerin asla bitmemesini isterdim

Back