• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Hangi alyansı seçmeliyim?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ebruli27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
41
0
36
Gaziantep
$122296293.silveranatolian-altin-kaplama-zirkon-tasli-5-sira-tamtur-gumus-yuzuk-ktt1472-3751.jpg $9554.jpg
Sizce hangisi daha kullanışlı olurr

Günlük kullanacaksan eğer bence ikiside kullanışlı olmaz. Ama illa bir tercih diyorsan tabiki 2.si daha kullanışlı olur.

Benim tercihim 3,4 veya 7'den yana olurdu. Ama taşlı modellerde taş düşmesi sorunu sık görülüyor sanırım. Bir de bunların haricinde düz bir alyans bence daha kullanışlıdır.

:31::16:İlk yüzüklerden 2. bence çok gzl bende osmanlı düşünyrmm çok kullanışlı oldğnu söylemiyorlar ama güzell napalm =))

canım alyansların hepsi çok hoş hatta bizim baktıklarımızdan :) favori sanırım ;) ama bu tipler kullanışlı olmuyormuş kimle konuştuysam aynı şeyi söyledi, biz de vazgeçtik klasik bombeli modellere bakacağız.o tarzlardan da çok şık modeller var onlara da bir bak istersen. kolay gelsin şimdiden sana :16:

canım bu alyansların hepsi çok güzel ama tecrübeli birinden fikir istiyosan böyle güzelliklere aldanma derim. ben de senin gibi böyle şık bişyler almıştım geniş ve kalın olduğu için özellikle yazın çok rahatsız oldum. yüzüğün altındaki derim çok kötü oldu. özellikle elin terliyo ve şişiyosa yazın çok zor bunlar.ve de mutfakta..eğer bunlara özeniyosan nişanlıyken al biraz tak da hele evlenince hiç rahat olmuyo.eşim de rahat edemedi kalın yüzükle. ben bozdurdum eskisini incecik tel gibi söz yüzüklerinden aldım o kadar rahatım ki anlatamam hissetmiyorum bile şu an.

canım bu alyansların hepsi çok güzel ama tecrübeli birinden fikir istiyosan böyle güzelliklere aldanma derim. ben de senin gibi böyle şık bişyler almıştım geniş ve kalın olduğu için özellikle yazın çok rahatsız oldum. yüzüğün altındaki derim çok kötü oldu. özellikle elin terliyo ve şişiyosa yazın çok zor bunlar.ve de mutfakta..eğer bunlara özeniyosan nişanlıyken al biraz tak da hele evlenince hiç rahat olmuyo.eşim de rahat edemedi kalın yüzükle. ben bozdurdum eskisini incecik tel gibi söz yüzüklerinden aldım o kadar rahatım ki anlatamam hissetmiyorum bile şu an.

bana da nişanlanırken evli arkadaşlarım ve annem söylemişlerdi ince klasik yüzüklerden al diye. kalın gösterişli olanlara kapıldım, taşlı falan bir alyans aldım. taşları yerinde çok şükür. ama evde ne eşim takıyor ne ben. kapıdan dışarı çıkarken takıyoruz sadece :) eşimin parmağında yine iyi duruyor daha sade ve ince duruyor ama benim parmağımı çok yoruyor yüzüğü taşımak.

Back