• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

handans81 Meme Büyütme GERİ SAYIM :))

handans81

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2012
10
0
0
İstanbul
Doktorum Prof. Dr. Nazmi Bayçın ile görüştüm bugün. Yoğun araştırmalarım sonucunda :) en sonunda :)) Ne kadar çekinsemde yanında rahat ettiğim ilk doktor oldu. İyi bulmuşum sizi :) buradan da teşekkür etmek istiyorum. Randevumu aldım. Bir süre iş için buralarda olmicam ama geldiğimdee kavuşuyorum istediğime :)) Detayları burdan yazcam herkese iyi akşamlar:)

Doktorum Prof. Dr. Nazmi Bayçın ile görüştüm bugün. Yoğun araştırmalarım sonucunda :) en sonunda :)) Ne kadar çekinsemde yanında rahat ettiğim ilk doktor oldu. İyi bulmuşum sizi :) buradan da teşekkür etmek istiyorum. Randevumu aldım. Bir süre iş için buralarda olmicam ama geldiğimdee kavuşuyorum istediğime :)) Detayları burdan yazcam herkese iyi akşamlar:)

Kararınız hayırlı olsun :16: Çok mutlu olacagınız bir sonuç olsun inşallahhh... :54: Çok güzel haberlerle aramıza bekliyoruuzzz :29:

hayırlı olsun evet bi kişi daha ikizciklerine kavuşmak üzere tekrar tekrar darısı başımaaaa yorumları bekliyoruzzz :)

herkese tek tek teşekkür ediyorum ve öpüyorum :)) sanırım bu konuda en çok sevgilim mutlu olacak heheheh :D ameliyata daha var ama ben heyecanımı paylaşmaya devam edicem buradan :))

Handans81 Karar verenler kervanına hoşgeldin Hayırlı uğurlu olsun :)) İnşallah sonrası istediğin ve dilediğin gibi olur. Tarih göremedim yazdın da gözden mi kaçırdım acaba? sevgiler :16:

Handans81 Karar verenler kervanına hoşgeldin Hayırlı uğurlu olsun :)) İnşallah sonrası istediğin ve dilediğin gibi olur. Tarih göremedim yazdın da gözden mi kaçırdım acaba? sevgiler :16:

Ocak ilk haftası diyebiliyorum çünküü iş durumlarından dolayı çok yoğunum toplantılar gezmeler falan nete gircek vaktim bile olmuyor :/ amaaa girdikçe yazmaya devam etçem. Umarım herkes iyidir. Bekleyin beni :)))

tarihimiz asagi yukari ayni dusecek sanirim umarim kotu sonucla karsilasmayiz simdiden sana da hayirli olsun melulular :)

işler çok yoğuunn ama sonunda ameliyat günümü aldım kızlar 9 ocak :)) ameliyat masasından kalkıp iyileştğim gibi buradan tecrübelerimi yazcam :)) sevgilimin doğum gününden 1 hafta öncesi güsel bir hediye olcak hahah. iyi yıllar herkeseee

Gönlünce istediğin gibi olsun herşey yaşayacağın bu süreçte sağlıkla geçir inşallah hayırlı olsun

Back