Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar eşim bebek istemiyor artık nasıl ikna edebilirim?
- Konu Sahibi lila98
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Beş parasız bebeğe nasıl bakacaksınız?Kızlar eşimle 4-5 ay denedik sorun çıkmadı doktor kontrollerinde olmadı. Şu an iş arıyor ve bebek istemiyor. Ancak seneye deneriz diyor ama ben kendimi eksik ve yetersiz hissediyorum açıkçasj nasıl ikna edebilirim?
Baba olmak istemeyen adamı baba etmeye çalışma amacınız ne?
O çocuğa ve size sahip çıkacağını mı zannediyorsunuz?
Ne sizle ilgilenip bakar ne çocuğa bakar. Hamilelik de zor bebek bakımı da zor lohusalık da zor. Öyle dizi filmdeki gibi kimse Hamilelik geçirmiyor. Kendi ayağınıza sıkmak istiyor gibisiniz.
Eşiniz sizden daha makul. Bebek bezi maması şampuanı kremi kıyafeti eşyası oyuncağı fiyatlarından haberiniz yok galiba
Mune üye iki yere aynı konuyu açmış
Aynı konuyu 50 farklı yere açıp durmayın.Kızlar eşimle 4-5 ay denedik sorun çıkmadı doktor kontrollerinde olmadı. Şu an iş arıyor ve bebek istemiyor. Ancak seneye deneriz diyor ama ben kendimi eksik ve yetersiz hissediyorum açıkçasj nasıl ikna edebilirim?
Kaldı ki belki sorun eşinizde? Belki sperm kalitesinde/sayısında sorun var? 4-5 ayda hamile kalamayan herkes yetersiz hissetseydi... Bence kadın doğumdan önce psikoloğa gidin.ben kendimi eksik ve yetersiz hissediyorum
Sırf sen kendini YETERLİ hissedeceksin diye kaldı ki aklen yeterli değilsin o kesin sırf o egon biraz tatmin olacak diye bir canı bu yokluğa hapsetmek neyin kafasıKızlar eşimle 4-5 ay denedik sorun çıkmadı doktor kontrollerinde olmadı. Şu an iş arıyor ve bebek istemiyor. Ancak seneye deneriz diyor ama ben kendimi eksik ve yetersiz hissediyorum açıkçasj nasıl ikna edebilirim?
Anne-baba olmayan insanlar eksik ve yetersiz değildir.Kızlar eşimle 4-5 ay denedik sorun çıkmadı doktor kontrollerinde olmadı. Şu an iş arıyor ve bebek istemiyor. Ancak seneye deneriz diyor ama ben kendimi eksik ve yetersiz hissediyorum açıkçasj nasıl ikna edebilirim?
Eşin gayet mantıklı düşünüyor, işi yok parrası yok birde bebek masraflarıyla ne yapacak?
Bu işler iknayla olmaz, azıcık mantık edinin kendinize lütfen.
Siz anne olmak istemek içgüdüsüyle kendinizi haklı görmek isteyebilirsiniz. Ama eşiniz haklı :)Kızlar eşimle 4-5 ay denedik sorun çıkmadı doktor kontrollerinde olmadı. Şu an iş arıyor ve bebek istemiyor. Ancak seneye deneriz diyor ama ben kendimi eksik ve yetersiz hissediyorum açıkçasj nasıl ikna edebilirim?
işsizken, işsiz olmasa ufak da olsa kenarda birikim yokken, kenara birikim için bir tutar atamıyorken çocuk sahibi olma düşüncesinizi acilen aklınızdan çıkarmanız lazım.
eşiniz bu durumda ve istemiyorken zoraki baskıyla ya da kazara kandırarak dahi çocuk sahibi olmanız gebelik ve doğum zamanında yaşacağınız ekonomik krizlerle eşinizle boşanma noktasına gelebilirsiniz. Sonra bunları heves ediyorum ilk çocuğumuz onları bile alamıyor, hatta çocuğa mama bez alamıyor. Bize bakamıyor, Kötü baba bu şeklinde konu içerikleri açmaya sebep vermeyin.
Adam paşa paşa seneye düşünürüz demiş, istemiyorum dememiş ki.
Kendisi zaten sigortası işlesin diye çalışan birisiydi ondan maaşının iki katı kira gelirimiz var çok şükür bende iyi kazanıyorum. 5 ay üzerime gecr gündüz baskı yapıldı. Şimdi aniden tamam olmuyor çoçuk işsizim istemiyorum olunca boşluğa düştüm galibaAdam işsiz neden bebek?
Bebeği çiftlerin ikisi de istemeli, bu çok büyük bir sorumluluk.Kızlar eşimle 4-5 ay denedik sorun çıkmadı doktor kontrollerinde olmadı. Şu an iş arıyor ve bebek istemiyor. Ancak seneye deneriz diyor ama ben kendimi eksik ve yetersiz hissediyorum açıkçasj nasıl ikna edebilirim?
Aslında maaşlı işinin iki üç katı kira gelirimiz var sigortam işlesin diye çalışıyordu galiba 5 aydır üzerimde bebek bebek baskısı vardı eşim tarafından şimdi aniden istemiyorum deyince ben boşluğa düştüm. Yoksa maddi durumumuz kötü olsa bende asla istemezdimri iz anne olmak istemek içgüdüsüyle kendinizi haklı görmek isteyebilirsiniz. Ama eşiniz haklı :)
işsizken ufak da olsa kenarda birikim yokken, kenara birikim için bir tutar atamıyorken çocuk sahibi olma düşüncesiniz acilen aklınızdan çıkarmanız lazım.
eşiniz bu durumda ve istemiyorken zoraki baskıyla ya da kazara kandırarak dahi çocuk sahibi olmanız gebelik ve doğum zamanında yaşacağınız ekonomik krizlerle eşinizle boşanma noktasına gelebilirsiniz. Sonra bunları heves ediyorum ilk çocuğumuz onları bile alamıyor, hatta çocuğa mama bez alamıyor. Bize bakamıyor, Kötü baba bu şeklinde başlıklar açmaya sebep vermeyin.
Adam paşa paşa seneye düşünürüz demiş, istemiyorum dememiş ki.
Çocuk istemeyene çocuk yapılmaz.Kendisi zaten sigortası işlesin diye çalışan birisiydi ondan maaşının iki katı kira gelirimiz var çok şükür bende iyi kazanıyorum. 5 ay üzerime gecr gündüz baskı yapıldı. Şimdi aniden tamam olmuyor çoçuk işsizim istemiyorum olunca boşluğa düştüm galiba
Maddi bir problem yok ise , tüm odağınızı kaybedip sadece çocuk çocuk diye tüm algılarınızı kapattıysanız bu da eşinizi strese sokmuş korkutmuş olabilir ve yine haklı olarak çocuk düşüncesini ertelemiş olabilir.Aslında maaşlı işinin iki üç katı kira gelirimiz var sigortam işlesin diye çalışıyordu galiba 5 aydır üzerimde bebek bebek baskısı vardı eşim tarafından şimdi aniden istemiyorum deyince ben boşluğa düştüm. Yoksa maddi durumumuz kötü olsa bende asla istemezdim
Sonuç olarak şu an çocuk istemeyen bir adamdan çocuk yapmaya çalışmayın, tamam erteleyelim dediğin gibi bu düşünceyi önümüze bakalım gelecek için birikim yapalım deyin geçin. Şimdiden kenara para atmaya başlayın, normal rutinlerinizi yeniden yakalayın. sağ sol baskısı çok olursa da çocuk çocuk diye kocam istemiyor deyin geçin ne var yani. Zamanla zaten eşinizin de fikri değişir, kenarıda birikim olunca biraz rahat da hisseder.
Erkekler kadınlar gibi değil, siz duygusal düşünüyorsunuz erkekler koruma sorumluluk nasıl yaparım mantığında düşünüyorlar. Siz çalışıyo olun olmayın bu değişmez.
Herkese tek tek yazıyor gibi oldum ama çok şükür maddi durumumuz ortalama üstü eşimin sigortalı işi gelirimizin 10/1 i gibi 5 aydır üzerimde baskı vardı. Nerede bebek al bu vitamini tarzı şu an aniden ben bebek istemiyoruma dönünce anlayamadım herhalde durumu burada anonim yazınca konuşunca açıkçası anladım biraz insan içine tek atınca bazen gerçekleri göremiyormuşSırf sen kendini YETERLİ hissedeceksin diye kaldı ki aklen yeterli değilsin o kesin sırf o egon biraz tatmin olacak diye bir canı bu yokluğa hapsetmek neyin kafası
istemiyorsa ısrarcı olmayın lütfenKızlar eşimle 4-5 ay denedik sorun çıkmadı doktor kontrollerinde olmadı. Şu an iş arıyor ve bebek istemiyor. Ancak seneye deneriz diyor ama ben kendimi eksik ve yetersiz hissediyorum açıkçasj nasıl ikna edebilirim?
Insan bi çocukla yeterli ve tam olmuyor yalnız. Bi vazo almaktan bahsetmiyorsunuz. Bebek dediğiniz ilgi alaka ister, hem anneden hem babadan. Bezi, maması, sürekli yenilenen kıyafetleri. Hiç ucuz olmayan masraflar. Aceleniz ne, bekleyin.Kızlar eşimle 4-5 ay denedik sorun çıkmadı doktor kontrollerinde olmadı. Şu an iş arıyor ve bebek istemiyor. Ancak seneye deneriz diyor ama ben kendimi eksik ve yetersiz hissediyorum açıkçasj nasıl ikna edebilirim?