• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar eltimin kıskançlığı şaka mıı 😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Papatyaguluu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2023
1.287
1.466
53
24
Hanımlar nasılsınız Eltimin kıskançlığını anlatayım eltim 2hafta önce felan kendi ailesi ile tatil planı yapmış kocasından habersiz ona bile dememiş sonra kocasına böyşe byle gidicem demiş kavga etmişler neyse bizde bu olayın üstüne 1hafta sonra felan tatile gittik gitmeden önceki akşam oraya oturmaya gittik eşim termosunu istedi stanley diye😅 neyse o tatile gidiceğimizi öğrendi yüzü düştü neyse biz gittik keyfimiz yerinde kaynanama çektirmiş her yere saldırmış kıskançlığından
Kaynanamı aramış demiş çocuklara çikolata veriyorsunuz beyni çalışmıyor teşefon veriyorsunuz şımarıyor evde ben vermiyorum akıllı duruyo ikimizin eşide ortaklar beraber çalışıyorlar kaynanama demiş benim eşim daha çok çalışıyor bi araba var 3eve ait araba hep onlarda kalmış bide demiş biz hiç arabayla bi yerlere gidemiyoruz gezemiyoruz araba sizde diye çok değişik biri bide eşiyle neden tartışıtığını herkese anlatıyor kavga ettiği tüm akrabaşar biliyor nerdeyse 😅 kaynanam diyor siz tatile gittiniz benim başım belaya girdi sadece gülüyorum ama dediği şeyler doğru olsa hak vericem ama ramazan bayramında 1hafta gittiler izmire hem akraba ziyareti hemde tatil diyr araba hep onşarda bizim bunları laf edeceğimiz yerdr o ediyor tatile gidişimiz baya ortalığı alevlendirdi yüzüme karşı da çok masum duruyordu halbuki bunları duyduktan sonra samimiliğimi bırakıcam

Hanımlar nasılsınız Eltimin kıskançlığını anlatayım eltim 2hafta önce felan kendi ailesi ile tatil planı yapmış kocasından habersiz ona bile dememiş sonra kocasına böyşe byle gidicem demiş kavga etmişler neyse bizde bu olayın üstüne 1hafta sonra felan tatile gittik gitmeden önceki akşam oraya oturmaya gittik eşim termosunu istedi stanley diye😅 neyse o tatile gidiceğimizi öğrendi yüzü düştü neyse biz gittik keyfimiz yerinde kaynanama çektirmiş her yere saldırmış kıskançlığından
Kaynanamı aramış demiş çocuklara çikolata veriyorsunuz beyni çalışmıyor teşefon veriyorsunuz şımarıyor evde ben vermiyorum akıllı duruyo ikimizin eşide ortaklar beraber çalışıyorlar kaynanama demiş benim eşim daha çok çalışıyor bi araba var 3eve ait araba hep onlarda kalmış bide demiş biz hiç arabayla bi yerlere gidemiyoruz gezemiyoruz araba sizde diye çok değişik biri bide eşiyle neden tartışıtığını herkese anlatıyor kavga ettiği tüm akrabaşar biliyor nerdeyse 😅 kaynanam diyor siz tatile gittiniz benim başım belaya girdi sadece gülüyorum ama dediği şeyler doğru olsa hak vericem ama ramazan bayramında 1hafta gittiler izmire hem akraba ziyareti hemde tatil diyr araba hep onşarda bizim bunları laf edeceğimiz yerdr o ediyor tatile gidişimiz baya ortalığı alevlendirdi yüzüme karşı da çok masum duruyordu halbuki bunları duyduktan sonra samimiliğimi bırakıcam
Bugün tatile izmire tekrar gidiyorlar kocası baş edemiyor hatta kocası demiş ben kardeşimin hakkını karıma bile yedirmem karısının ne olduğunj biliyor benim düğün zamanı da kıskançlık yapmış kendine bitane bilezik aldırmış he bide altınları kocası ona inat satmış ona da demiş altınlarımı kayınpederim yemiş

Size söylenen bir şey yok neden sizi kıskansın. Belli ki gidemediği tatil için sinirlenmiş. KV söyleyin eltinizden size laf taşımayı bıraksın. Bugün ondan taşıyan yarın sizden de taşır.
Aile içinde dedikodu ağı kurmuşsunuz

Size söylenen bir şey yok neden sizi kıskansın. Belli ki gidemediği tatil için sinirlenmiş. KV söyleyin eltinizden size laf taşımayı bıraksın. Bugün ondan taşıyan yarın sizden de taşır.
Aile içinde dedikodu ağı kurmuşsunuz
Benim gidişimi kıskanmış işte belki başka birilerine benim halkımda demiştir kv bana anlatması iyi oldu gözüm açıldı samimiydik

Bence eltinizin bu yaptıkları ve onun sizi kıskanıyor düşüncesi keyfinize keyif katmış. Ne diyelim. İyi tatiller.
Yok aksine üzüldüm samimiydik yüzüme karşı iyiydi ama o yapmasa ben yapsam ortalığı karıştırsın halkıdır ama ikimiz eşitiz her konuda benim bi gidişimle ortalığı karıştırması komiğime gitti

Benim gidişimi kıskanmış işte belki başka birilerine benim halkımda demiştir kv bana anlatması iyi oldu gözüm açıldı samimiydik

Size bir şey dedi mi? Yok
Sizin evliliğinizi etkileyen size laf sokan hareketleri var mı? yok
Bence eltiniz sizden uzak durmalı

KV ve KP getirdiği dedikodu ile kadını yargılıyorsunuz. gidemediği tatilden çok keyif almışsınız belli ki.

Kıskançlık çok kötü üzülüyorum böyle insanlara ama sizin de gülmeniz garip geldi onun kıskanması sinirlenmesi hoşunuza gidiyor gibi

Kv de onun durumunu size anlatıyor bu hoş değil aranızı iyice acmaya çalışıyor.ayrica kv yorimlamis olabilir çikolata,tablet olayını bundan dolayi diyor diye. Eşine kızmış kadin belkide haklıdır
Çikolata telefon olayını eltim bana da demişti ben vermiyorum oraya gidiyorlar veriyorlar diyr ben kimseden kimseye şaf taşımam eşime neden kızmış olsun ki?

Size bir şey dedi mi? Yok
Sizin evliliğinizi etkileyen size laf sokan hareketleri var mı? yok
Bence eltiniz sizden uzak durmalı

KV ve KP getirdiği dedikodu ile kadını yargılıyorsunuz. gidemediği tatilden çok keyif almışsınız belli ki.
Bende diyorum ki yüzüme karşı iyiyidi arkamdan neler yapmış ben o bi yere gidince ortalığı velveleye vermiyorum akisne seviniyprum geziyorşar diye

Kıskançlık çok kötü üzülüyorum böyle insanlara ama sizin de gülmeniz garip geldi onun kıskanması sinirlenmesi hoşunuza gidiyor gibi
Yok gülmekten başka yapacağım bişey yok düşünüp kendime dert edemem ben aramızın samimi olduğunu düşünüyordum

Çikolata telefon olayını eltim bana da demişti ben vermiyorum oraya gidiyorlar veriyorlar diyr ben kimseden kimseye şaf taşımam eşime neden kızmış olsun ki?
E madem size söylemiş bunu da neden kıskançlığa yoruyorsunuz. Siz eltiniz kıskanç mı onu boşverin de size laf taşıyn KV bakın. İki elti arasında ne laflar taşıyordur bir düşünün. Kaldı ki KV eltiniz ile tartışmasınız resmen sizin üzerinize atmış. Çok tehlikeli bir KV var
Siz de dünden buna hazır gibi hemen inanmışsınız KVye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X