Hamur sevdam yüzümden hamur gibi oldum :(

Börek, poğaça, açma, ekmek hayatımın vazgeçilmezleri.

Bir gün içinde güne poğaça ile başlayıp öğlen pizza yiyip, geceyi krep ile sonlandırabilirim.

Onları yerken inanılmaz mutluyum.

Çorba, salata hiç aramam. Yemeye kalksam onlara da ekmek eşlik ediyor..

Ve nihayet 1.62 boya 69 kilo iki yıldır değişmiyor :KK43:

Aslında çok yediğimi düşünmüyorum ama kötü besleniyorum işte.

Çay, kahve desen şekersiz içemem.

Bir kupaya 4 küp şeker atarım.

Kahve şekersizse koca çikolatayla götürürüm falan.

Göbek ve simitlerim oraya yerleşmiş gibi ilk kez bu kadar takmış olsam da hamur sevdamın önüne geçemedi
bu takıntı.

Herkes hiç göstermiyorsun yaa dese de çıplak halimi bilen benim :KK43:

Bu hamura olan aşkım ne olacak benim?
Bu kadar karbonhidrat alımına vücudunuz alarm vermiyor mu? Ben sersemlesirim mesela sekerim iner cikar.bi ağırlık çöker. Reaktif hipoglisemi.ya da tip 2 diyabetiniz insallah yoktur ama bazen sessiz sedasiz ilerleyeniliyor bu konuda dikkat edin derim. Yemeye gelince bayilirim yeter ki yoyecek biseyler olsun. Ama saglikli beslenmeden uzakladmamak lazim yine de:) yoksa bize yol su elektrik olarak dönüyor malum :))

Bu kadar karbonhidrat alımına vücudunuz alarm vermiyor mu? Ben sersemlesirim mesela sekerim iner cikar.bi ağırlık çöker. Reaktif hipoglisemi.ya da tip 2 diyabetiniz insallah yoktur ama bazen sessiz sedasiz ilerleyeniliyor bu konuda dikkat edin derim. Yemeye gelince bayilirim yeter ki yoyecek biseyler olsun. Ama saglikli beslenmeden uzakladmamak lazim yine de:) yoksa bize yol su elektrik olarak dönüyor malum :))

Çok şükür gayet sağlıklı hissediyorum.
Zaten az hasta olurum olsam da gayretli bir insanımdır.
İşime gücüme sarılarak atlatırım..
Yemek bana iyi gelen bir şey..
Bilmiyorum :/

yememek doğru bi yaklaşım değil acıkınca kan şekeri düşer daha çok saldırırsın

yediğin şeyleri değiştirmelisin daha lifli ve proteinli şeylere yönel acıkmadan zayıflarsın

ha motivasyon diyorsan çık bi yürüyüş yap herkes fit ötesi valla moralin bozulur

yememek doğru bi yaklaşım değil acıkınca kan şekeri düşer daha çok saldırırsın

yediğin şeyleri değiştirmelisin daha lifli ve proteinli şeylere yönel acıkmadan zayıflarsın

ha motivasyon diyorsan çık bi yürüyüş yap herkes fit ötesi valla moralin bozulur

Yürüyüşe gerek yok.
İş ortamında dal gibi kızlar var yani :)

Ben öyle başkalarında gördüğüme bakıp etkilenmem pek..
Kendim artık biraz hızlı yürüsem tıkanıyorum, 42 beden pantolonun düğmesini bile
kapatırken zorlanıyorum diye rahatsızlık duydum mesela.
Ben içimde çözmeliyim bu meseleyi..

Yürüyüşe gerek yok.
İş ortamında dal gibi kızlar var yani :)

Ben öyle başkalarında gördüğüme bakıp etkilenmem pek..
Kendim artık biraz hızlı yürüsem tıkanıyorum, 42 beden pantolonun düğmesini bile
kapatırken zorlanıyorum diye rahatsızlık duydum mesela.
Ben içimde çözmeliyim bu meseleyi..

ben de otur otur aldıydım yavaş yavaş veriyorum nefes almam bile rahatladı hatta verdiğim son 1 kg ı geri aldım nasıl rahatsız ediyor anlatamam.

görünüşü geçtim sağlık bu ya. o hafiflik hissi kıyafetlerde rahat etme üstüne saçma sapan bişeyler giyip çıkabilme çok güzel bi his.

yani diğer şeyleri biliyorsun zaten ama rahat nefes almak çok güzel bişey ya 🤣 ben ilk kez ömrümde göbek yapmıştım inan sanki üstüme biri oturmuşmuş fark etmemişim gibi bi hismiş.

Börek, poğaça, açma, ekmek hayatımın vazgeçilmezleri.

Bir gün içinde güne poğaça ile başlayıp öğlen pizza yiyip, geceyi krep ile sonlandırabilirim.

Onları yerken inanılmaz mutluyum.

Çorba, salata hiç aramam. Yemeye kalksam onlara da ekmek eşlik ediyor..

Ve nihayet 1.62 boya 69 kilo iki yıldır değişmiyor :KK43:

Aslında çok yediğimi düşünmüyorum ama kötü besleniyorum işte.

Çay, kahve desen şekersiz içemem.

Bir kupaya 4 küp şeker atarım.

Kahve şekersizse koca çikolatayla götürürüm falan.

Göbek ve simitlerim oraya yerleşmiş gibi ilk kez bu kadar takmış olsam da hamur sevdamın önüne geçemedi
bu takıntı.

Herkes hiç göstermiyorsun yaa dese de çıplak halimi bilen benim :KK43:

Bu hamura olan aşkım ne olacak benim?
Bende çok severim ve severdimde şimdi raharsızlandım çölyak rahatsızlığım var yapıyorum ama yemiyorum

Back
X