- Konu Sahibi Oktaycemile
50 kisilik pogaca icin kac kilo un almam lazim hanimlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Net birsey cikarsa yazmazdim heraldeValla yazık bu bdv yegoogla sorsan daha hızlı cevap alırsın ayrıca
![]()
Size özelden anket nasıl açılır, anket konuları nereye açılmalıdır link vererek izah etmiştim oysa.Net birsey cikarsa yazmazdim heralde
50 adet ise 2-2,5 kg un yeterli
Dememeye çalıştım efendim ama yine yapamadımSize özelden anket nasıl açılır, anket konuları nereye açılmalıdır link vererek izah etmiştim oysa.
Efendim anladım50 kisilik pogaca, 50 tane mi yoksa 100 tane mi? Tane hesabi daha saglikli olur bence.
Herkese 1 pogca mi vereceksin oyleyse.. benim 1 kiloya yakin yaptigim bi tarif var. 1 kilodan fazla un gidiyor ve yaklasik 30 adet cikiyor o kesin birde benim pogcalar tombul olur:)) sen 2,5 -3 kilo yap50 kisilik pogaca icin kac kilo un almam lazim hanimlar
Naptin bacim ordu mu doyurcan:))Un bereketli bişey sen 10kg lardan 2 paket un alsan her türlü yeter artar bile.
Evet herkeze 1 tane olacak tmm ablam denerim sagolasinNaptin bacim ordu mu doyurcan:))
Bisey degil tarifin yoksa ozelden atarimEvet herkeze 1 tane olacak tmm ablam denerim sagolasin
Var ama birde siz atarsanız sevinirim bir bakim sizinkinedeBisey degil tarifin yoksa ozelden atarim
Ne zamana lazim ?Var ama birde siz atarsanız sevinirim bir bakim sizinkinede
CumartesiNe zamana lazim ?
Ok bugun ya da yarin atayim sana olur mu? Laptoptan yazayim suan teldeyim cunkuCumartesi